REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rute ocolitoare pentru conducătorii auto, după carantinarea oraşului Ovidiu

Rute ocolitoare pentru conducătorii auto, după carantinarea oraşului Ovidiu

Replica API 13 noiembrie 2020 | 22:56 2926

IPJ Constanța a transmis, joi, 12 noiembrie a.c., Instituției Prefectului - Județul Constanța, planul revizuit privind variantele ocolitoare și rutele folosite pentru devierea traficului, în ceea ce privește orașul Ovidiu.

Ocolirea:

1. Dinspre Constanța: DN 3 - Autostrada A4 – cu descărcare în sensul giratoriu de la intrare din orașul Ovidiu – DN 2A și invers;

2. Constanța – stațiunea Mamaia - DC 86 - Năvodari - DJ 226 – Lumina – DN 22 – sensul giratoriu de la intersecția cu DN 2A – DN 2A și invers.

Traficul va fi deviat, după cum urmează:

- dinspre Constanța către Ovidiu, pe DN 2A, autovehiculele vor fi întoarse la sensul giratoriu de la intrarea în orașul Ovidiu, zona Cartier Sud;

- dinspre Constanța, pe DN 3C (varianta Ovidiu), autovehiculele vor fi întoarse pe DN 3C, la intersecția cu DC89 (la stația peco);

- dinspre localitatea Nazarcea către orașul Ovidiu, pe DJ 228A, autovehiculele vor fi întoarse la sensul giratoriu de la intrarea din orașul Ovidiu (intersecție cu strada Portului), către Autostrada A4;

- dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către orașul Ovidiu, autovehiculele vor fi deviate de pe DN 2A, pe Autostrada A4, la sensul giratoriu de la intrarea în orașul Ovidiu;

- dinspre și către localitatea Poiana, se va permite tranzitul, cu interzicerea opririi, pe DN 3C, către Constanța și pe DN 3C, către localitatea Lumina, prin sensul giratoriu cu Autostrada A4.

Locuitorii din Poiana vor fi nevoiți să prezinte un act de identitate atunci când vor tranzita orașul Ovidiu. Totodată, cetățenii care doresc să ajungă în Poiana, dar nu sunt localnici, vor prezenta o declarație pe proprie răspundere, care să ateste motivul deplasării.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul Krys si George Scupra va transmite sarbatori fericite! Si vicele Secol si Sesnur Suliman va transmite! Neam de prosti condus de prosti.
0
0
Primaria deblocati ovidiu ne am saturatt
1
2
Ce credeti voi ca fatsi aatseli votati, fura in continuare cu Funda, cu George Dragan, cu cumnatelu lui, si tot neamului Libu. Mai are de praduit cate ceva peste 4 ani il doare undeva de Oidiu, daca nu-l salta DNA-ul pana atunci.Sau nu-l termina o boala pe el si pe familia lui care e deja infecta si infectata.
2
0
Ghini da tse fatse totsi atseli din Ovidiu?
3
0
An ce oras mai vezy asa ceva ? E da vinovat primaru asta machidonu ! O sa DAU BATAIE SI LA ASTA CA LA BOCAI !!
5
0
Deci, daca eu doar trec prin Ovidiu si ma duc la Lumina cu masina proprie, e posibil sa se strecoare niste covidei pe caroserie si ii duc mai departe. Periculos tare. Inteligenta maxima!
8
2
Prin inconstienta lor de nesimtiti , el si consilierii locali ai Primariei orasului Ovidiu au facut chiolhan la Murighiol si toata lumea din Primarie vorbeste pe la colturi ca ... ei au adus COVID-ul in orasul nostru ! Dar la ce averi ai consilierii locali ovideni si Domnul Primar Scupra George ... nu le pasa ! Noi , oamenii nevoiasi si nebagati in seama , suferim !
11
0
Nu este razboi inginere dar este un fel de ciuma datorita contagiozitatii si nu mai sunt la ATI paturi disponibile cu aer conditioner!
7
2
Cata prostie, sa blochezi un drum european de parca in Ovidiu e razboi, mwe harap prost.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367