REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

S-a aflat ce i-a făcut tatăl vitreg copilei de 5 ani care a murit la Spitalul Judeţean!

S-a aflat ce i-a făcut tatăl vitreg copilei de 5 ani care a murit la Spitalul Judeţean!

Replica API 15 septembrie 2016 | 00:39 312

O BESTIE

O BESTIE

Tragedie la Cogealac! Un bărbat, Niculae Constantin, aflat în stare de ebrietate, şi-a lovit fiica vitregă, în vârstă de 5 ani, cu pumnul în zona capului. Lovitura a fost atât de puternică încât copila a leşinat şi s-a lovit de treptele din faţa casei. A fost transportată în stare gravă la spital şi a doua zi a murit. Medicii din spital nu au avut motive de suspiciune, părinţii declarând că fata a căzut şi s-a lovit. Însă, la necropsie, medicii legişti au constatat că decesul a fost unul violent, motiv pentru care au anunţat Poliţia.

Mai exact, la data de 13 septembrie anul curent, în jurul orei 12.00, lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa cu privire la faptul că există suspiciuni privind decesul unei fete, de 5 ani, Mihaela Adriana L., din Cogealac. Cu ocazia efectuării necropsiei, medicii legişti au stabilit că moartea minorei a fost una violentă, cauzată de contuzii şi o hemoragie meningo-cerebrală, urmare a unui traumatism cranio-cerebral sever cu fractură de oase, boltă şi bază de craniu şi că leziunile au putut fi produse prin lovire cu corpuri dure. Din cauza rănilor pe care le prezenta victima, zona în care au fost aplicate şi împrejurările în care s-a comis fapta, procurorii din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 9 septembrie anul curent, în jurul orei 14.00 - 15.00, tatăl vitreg al fetiţei, aflându-se în stare avansată de ebrietate, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona capului. Aceasta şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut, lovindu-se de trepetele aflate în faţa casei. Ulterior, copila a fost transportată la spital pentru investigaţii, iar pe 10 septembrie a murit. Pe 14 septembrie, în urma audierilor, tatăl vitreg, adică Niculae Constantin a fost reţinut, după care a fost propus spre arestare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614