REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

S-a anunțat miting în Piaţa Victoriei: Sunt așteptați zeci de mii de oameni

S-a anunțat miting în Piaţa Victoriei: Sunt așteptați zeci de mii de oameni

Replica API 26 mai 2019 | 20:19 205

Protest de amploare anunţat pentru duminică seara în Piaţa Victoriei din Capitală! Mai multe grupuri de iniţiativă civică nemulţumite de ''fraudarea alegerilor în diaspora'' au lansat pe reţelele de socializare un apel către români, „Luptam pentru Romania” și „Vor să voteze, lăsaţi-i să voteze!”, scrie stiripesurse.ro

Iniţiatorii mişcării cheamă la protest în Piaţa Victoriei. „Sunt tot mai multe semnale că românilor din Diaspora le este interzis un drept fundamental, drept garantat de Constituţie. La Madrid deja s-au terminat buletinele de vot si au fost chemati jandarmii. În Londa, Munchen, Stuttgart sunt cozi de mii de români, unora le-a fost transmis să plece pentru că nu sunt suficiente buletine”, spun organizatorii protestului.

Totodată, oamenii se vor aduna și pentru a sărbători marea victorie la europarlamentare, o înfrângere a PSD fiind extrem de previzibilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa PSDeilor facetii pe romani prosti si manipulati de straini pt.ca pe voi v-au adus martieni la putere.
0
0
psd e infrant dar nu pleaca decat batut. Tupeu de internationala socialista.
3
0
Voi ori sinteti slugoi la ziarul de cacat replica,ori sinteti niste pesedisti nenorociti cu pensii speciale.sa va fut in gura pe toti trei.
4
0
deja se cere demisia guvernului ,foarte bine ,PSD ul si-a facut-o cu mana lui ! Opozitia sa multumeasca pucistilor Grindeanu ,Ponta,Tudose, Firea ,Tutuianu si altora Problema este ca ni s-a urat cu binele nu am votat cu mintea am votat cu dusmania indusa in noi ,impotriva unui om ,acum vom avea din nou justitia subjugata de SRI ,austeritatea mult dorita, inflatie galopanta ,euro la cer salarii diminuate ,tva marit de noua tabla politica!USR Macron Europa cu doua viteze ,mai multe Macoveici , Preda si altii replicati in parlamentul european !Votul trebuie respectat !
3
3
Prosti mai sunt romanii. Se lasa manipulati in ultimul hal. Il injura pe Dragnea dar ei nu stiu de ce. Efectul de turma orchestrat de straini prin intermediul televiziunilor si a catorva ong uri
8
10
Veniti romani in piata sa ma sugeti la ata pulii sclavii mei si ai uniunii europene
12
10
Miroase a carmen gaz in seara asta. Hastagistii rezistenti poftesc la pulane de ministresa
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218