REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

S-a CONVOCAT! Când are loc prima confruntare dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea după CEx-ul exploziv de vineri

S-a CONVOCAT! Când are loc prima confruntare dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea după CEx-ul exploziv de vineri

Replica API 24 septembrie 2018 | 01:09 446

O nouă ședință tensionată în PSD.

Luni, va avea loc ședința Biroului Politic Național al PSD, ședință la care Liviu Dragnea și Gabriela Firea vor fi pentru prima dată față în față după ședința CEx al PSD.

Din BPN fac parte președintele formațiunii, președintele executiv, secretarii și vicepreședinții. Practic, Paul Sănescu, Robert Negoiță și Gabriela Firea se vor afla față în față cu Liviu Dragnea după ce acesta a fost reconfirmat ca lider al PSD în CEX, cu majoritate de voturi, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa ce a .....scapat de doi soti , acum vrea sa ucida psd-ul ! mars la modova , ziarist de balci , te-a facut psd primar si acum vrei sa-i ucizi ! mars la moldova !
1
0
Mars la Saptecase, cotarla! Si ia-i cu tine si pe Gigi si Pandele, sa luptati impreuna pentru democratie.
1
1
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
2
1
e alcatuit preponderent din gunoaie,''oameni'' care-si vand mamele fara sa clipeasca din ochi.A luat putin mwie-data de proprii colegi de furt-si data viitoare moldoveanca va fi mult mai precauta.Concluzia e ca politica in Romania e mai anti-nationala ca niciodata.Eu sincer incep sa-mi caut de munca,undeva in U.E,traiul devine sufocant mai ales in C-ta oras indobitocit cu prea multi asistati social fraudulosi,capusat sistematic si sub dictatura pensionarilor tiganilor si machedonilor.Cine mai poate,s-o tuleasca urgent de aici.
2
1
asta cu "revolta " nu sta in picioare ,pt a castiga un nou mandat in Bucuresti firea il copiaza pe oprescu si se" detaseaza" de ciumati smecherie ieftina , iorgus in 2008 la Mangalia fata de pnt-cd
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920