REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

S-a dat ALARMA la Eforie: doi bărbaţi, dintre care unul BEAT, au fost la un pas de înec! VIDEO

S-a dat ALARMA la Eforie: doi bărbaţi, dintre care unul BEAT, au fost la un pas de înec! VIDEO

Replica API 4 august 2018 | 16:13 321

Seria tragediilor continuă pe litoral! Alte cazuri care ar fi putut sfârși tragic s-au petrecut sâmbătă, 4 august a.c., la Eforie Nord şi la Eforie Sud, una dintre victime fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Medicii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 13.30, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din București, care s-a înecat în apele mării, pe plaja din Eforie Nord. Din fericire, acesta a fost scos din apă și transportat în stare conștientă la cortul de prim ajutor din stațiune.

Ulterior, în jurul orei 16.00, aceştia au intervenit în Eforie Sud, acolo unde o altă persoană a fost în pericol de înec. Este vorba despre un bărbat, scos din apă, conştient. Menţionăm că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

MESAJUL ISU DOBROGEA!

Având în vedere valul de tragedii, reprezentanții ISU Dobrogea au venit cu un mesaj de maximă importanță: Fiți responsabili pentru viețile voastre!!! De la începutul lunii mai și până în prezent mai multe persoane (din care 2 minori de 7 respectiv 14 ani) și-au pierdut viața în apele Mării Negre și 2 persoane în lacuri de pe raza județului Constanța!!! Respectați indicațiile salvamarilor, a administratorilor de plajă și nu în ultimul rând respectați semnificația steagurilor arborate pe plajă!

O secundă contează pentru a vă salva viața!

Citește și: TRAGEDIE la EFORIE: DOUĂ PERSOANE AU MURIT ÎNECATE ÎN MARE! VIDEO

SAU

SCANDAL PE PLAJÄ‚, ÃŽN EFORIE! 'MELTENII' AU SÄ‚RIT LA BÄ‚TAIE CU SALVAMARII: 'CE, BÄ‚, VREI SÄ‚-Å¢I DAU UNA? EU AM PLÄ‚TIT!!!'

P.S. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel de 60 de ani a fost resuscitat
0
0
problema este ca majoritatea sunt scamatori si colegi cu legatu, din piata.
0
0
De ce sa-si riste salvamarii viata inutil ? Puse panouri informative din 50 in 50 m pe plaja , panouri care sa explice ce inseamna culorile steagurilor arborate si pa pa .....cine intra ''pe culoarea rosie ''o face pe barba lui , salvamarii si restul turistilor trebuie sa fie spectatori , la urma aplaudam show-ul produs de cocalar....cocalar mort in concediu !
1
0
De ce nu-i lasati fratilor sa plece ..dincolo bauti ..fericiti si liberi ..nu le ingraditi libertatea de miscare si prostia din cap ce dracu !
5
0
Au platit domne ei,au curaj sa mai sara la bataie cand sunt salvati de la moarte!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369