REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

S-a făcut curățenie în Campusul Henri Coandă!

S-a făcut curățenie în Campusul Henri Coandă!

Replica API 24 iulie 2019 | 03:12 543

Amplă acțiune de igienizare în campusul Henri Coandă.

Aproximativ 300 de voluntari de la Asociația Partida Romilor împreună cu beneficiarii locuințelor sociale au curățat, luni seară, 22 iulie a.c. aleile și spațiile din fața blocurilor. La acțiune au participat și angajați ai firmei de salubrizare, ai Direcției Generale de Asistență Socială și ai Serviciului Igienă Publică din cadrul Primăriei Municipiului Constanța care au pus la dispoziție mături, pubele, 400 de saci și mănuși.

Astfel de acțiuni vor avea loc periodic, în mai multe zone din municipiul Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce curatenie s-ar face cu aruncatorul de flacari pe ei
5
0
Erau bune niste dusuri comune cu aerisire in tavan.
5
0
Nici o sansa!Acolo e nevoie de exorcizare si purificare prin foc!
9
0
Este incredibil, colorati care muncesc. Bravo, tot inainte.
9
0
Ce bine hraniti arata acesti asistati social.Au tot ce la trebuie , au timp sa faca copii cu vagonul, ,fac afaceri negre , chefuri cit se poate si noi muncim ca prostii si la dam din inpozitele noastre banuti pentru bunul trai.Este corect?Sa fie pusi la munca continuu, nu pe sarite.
12
1
AFARA A-TI FI FACUT CURAT, DAR IN APARTAMENTE CAND LE FACETI CURAT CA EI NU TIMP PENTRU CA TREBUIE SA-SI BEA CAFEAUA SI SA JOACE UN RUMMY LA UMBRA. AU PADUCHI, PURECI SI ALTE GANGANII IN CASA.
10
0
pe www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com! www.bestgore.com!
5
2
Credeam ca ati deportat toate ciorile la Polul Nord cand ati spus ca s-a facut curatenie!
14
1
Daca nu s-a spalat cu benzina... degeaba...
15
1
javra a furat mai mult ca tiganii si i-a favorizat sa fure, injure sa dea in cap. Familia Mazare tradatorii Romaniei.
17
1
Curatenie se face acolo numai cu o bomba nucleara.
17
1
Ati distrus toata zona menorocitilor de cand i ati adus pe tigani aici. De ce nu le ati construit campusul asta langa casele voastre si a parintilor vostri. Pentru voturile lor ati condamnat la nenororciri mii de familii din zona La oamenii normali platitori de taxe nu va ganditi doar la masinaria voastra de voturi va ganditi chiar daca asta implica sacrificarea a mii de oamni cinstiti. Luati i acasa ca vecini. atunci va zic bravo
20
1
Pe educatie nu aveti nici un proiect?Nici nu vreti...defapt nu voi ca voi sunteti mici tare,Bucurestiul nu vrea...asa s au dat directivele sa nu se ajunga la nici un proiect ce implica dezvoltarea personala,educatia,cultura.Bine ca faceti curat tot e ceva,dar slabut ca sunt invechite tare ca vinul de butuc dar atentie ca se borseste si ala!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218