REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

S-a făcut liniște în ALDE Constanța. Learciu și Banias s-au împăcat!

S-a făcut liniște în ALDE Constanța. Learciu și Banias s-au împăcat!

Replica API 10 aprilie 2017 | 00:57 628

Membrii ALDE s-au adunat la Delegația Permanentă Teritorială ALDE Constanța pentru a vota lista cu delegații pentru Congresul Național ce va avea loc la sfârșitul lunii aprilie 2017. În cadrul ședinței a avut loc o surpriză. Mircea Banias a îngropat securea războiului și a făcut pace cu Daniel Leraciu. "Cel mai periculos pentru partidele politice este să lași orgoliul să conducă", a declarat Banias.

În legătură cu cearta existentă între liderul ALDE, Mircea Banias, și mai mulți colegi de partid, acesta declară că nu a fost niciodată certat. "Nu am fost certați niciodată. Au fost niște dispute pe care le-am discutat împreună și am ajuns la concluzia că toți ne dorim ca partidul să meargă înainte și să devină mai puternic. O dispută în interiorul partidului nu aduce beneficii nimănui. Părerea mea e că noi toți ținem la ALDE și vrem să crească și să devină um partid și mai important dexă este acum", a precizat Mircea Banias.

Jean Tucan, vicepreședinte ALDE la nivel național, a lămurit faptul că deciziile luate la ultima delegație de la Constanța s-au șters cu buretele. Printre deciziile de atunci se votaseră și excluderea lui Emil Banias. "Nu mai este cazul, nu mai discutăm. Avem un singur proiect comun", a menționat Tucan.

Banias a explicat și poziția sa față de conducerea centrală a partidului, chiar dacă la congresul de pe 21-22 aprilie nu știe dacă să candideze pentru o poziție în Biroul Politic Național, unde, în prezent, are funcția de vicepreședinte. "Relația mea cu domnul Constantin (n.r. Daniel Constantin) este una foarte bună, precum și relația mea cu domnul Tăriceanu. Sunt un membru de partid care știe să respecte deciziile și actele partidului și ale instanțelor și voi face exact cum va fi declarat statutar și legal", a zis Banias.

Jean Tucan a anunțat că va candida din nou pentru o funcție în BPN, dar a făcut și un anunț surpriză. "Nu vor mai urma sancțiuni în partid și nu vor mai urma dispute", a menționat vicepreședintele.

Interesant este faptul că de la masa declarațiilor a lipsit Daniel Learciu, care a precizat apoi că este fericit de faptul ca s-a făcut pace în organizația de la malul mării și speră că va fi de durată.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nimeni nu pune problema astfel:nu cumva Banias l-a tradat pe Learciu?Cam asta e ADEVARUL...Banias culege acum roadele tradarii...Si-a tradat singurul om loial...
2
0
Nu poate exista intelegere intre Mircea Banias si Learciu pana cand nu dispare unul sau celalalt. Clar. Asta este de ochii lumii. Din moment ce Mircea Banias l-a crescut la propriu din punct de vedere politic pe Learciu, iar Learciu a muscat rau mana care l-a hranit, clar Banias nu l-a iertat si nu il va ierta pe Learciu. Si nici nu va mai avea incredere niciodata in Learciu. Sincer, Learciu nu merita incredere si iertare politica.
2
1
doua jigodii penale
3
1
Nu jena sa va fie rusine tradatori de tara ce sunteti! Vreti sa furati ultimii bani ai tarii, sa aduceti moarte si distrugere!!
3
2
A vorbit Learciu????? Du-te bai de aici!!! Ala nu stie sa vorbeasca!! Stie tot Consiliul judetean! Ala stie doar sa dea din miini si ceilalti trebuie sa inteleaga!!
7
4
Speranta noastra betivul muresan mai prinde ceva?
7
3
Decat makedoneala mai bine golaneala!
13
3
Ce fata are Tucan? Cum sa fie asta lider de partid? Cine dracu voteaza cu asta?
10
3
Haznaua politicii locale.
14
3
Partid de cacat
15
3
Cata curvasareala la partidul asta....
18
3
cata inteligenta in poza asta frate !!!!
14
3
Banias de Anefi ai uitat ca pe spatele lui ai fost ales .
16
1
Ce panarame! Dupa ce au facut atata galagie... Vai de mama lor! Va imaginati cine i-a linistit?
20
4
Asa a ajuns ALDE toaleta politicii Romaniei , cunoscuti international peste hotare
19
5
Se stie, curvele au suflet bun, nu tin supararea.
24
5
Oamenii facuti din sloboz si fara caracter se cearta si se impaca la ciolan
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102