REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

S-a instalat isteria pe străzile din Năvodari: locuitorii, disperaţi să îşi păzească maidanezii din calea hingherilor!

S-a instalat isteria pe străzile din Năvodari: locuitorii, disperaţi să îşi păzească maidanezii din calea hingherilor!

Replica API 14 septembrie 2018 | 12:12 1083

S-a declanşat panica în oraşul Năvodari! Joi, 13 septembrie a.c., mai mulţi locuitori ai oraşului Năvodari au declanşat haos în mediul online şi trag semnalul de alarmă cu privire la modul pe care lucrătorii firmei de ecarisaj îl abordează atunci când intervin pentru strângerea animalelor fără stăpân de pe străzile din localitate. Aşadar, în plină zi, aceştia fugăresc câinii fără stăpân cu scopul de a-i prinde şi a-i duce la adăpostul de animale unde condiţiile s-au dovedit a fi imposibile. Chiar şi cei care nu se declară iubitori de animale sunt atinşi de tabloul desprins parcă din filmele de groază, atunci când hingherii intră în acţiune.

Oraşul Năvodari a fost luat la puricat de hingheri! Agitaţia s-a instalat în localitate odată cu apariţia acestora pe domeniul public. Iubitorii de animale au declanşat chiar şi în mediul online un topic prin care se doreşte surprinderea modului în care hingherii îşi exercită activitatea de prindere a câinilor fără stăpân de pe străzile din oraş şi totodată atenţionarea tuturor proprietarilor de animale să aibă grijă de animale. “Hingherii pe străzile din Năvodari! Păziți-vă cațeluşii!

Filmați modul de capturare, persoane prezente.... trebuie oprit avântul acestui Istrate!!!”, a declarat o năvodăreancă. Până şi cei care nu se declară iubitori de animale nu ar putea rămâne indiferenţi scenelor create de hingheri atunci când aleargă după animalele străzii. “Au fost la mine pe strada Apusului și voiau să îmi ia câinele. M-am certat cu ei. Au ieșit și vecinii. Nu aveam telefonul la mine să filmez, dar dacă nu ieșeau vecinii sigur mi-l luau!”, a declarat o altă locuitoare a oraşului Năvodari.

Isteria s-a declanşat imediat având în vedere antecedentele firmei de ecarisaj. Spre exemplu, anul trecut primarul din Năvodari, Florin Chelaru, a punctat că a găsit o soluție pentru o mai bună funcționare a firmei de ecarisaj din orașul pe care îl conduce, reușind astfel să poată angaja noi oameni în alte secțiuni, unde personalul necesar ar putea participa la o mai bună dezvoltare a urbanismului.

Chelaru a mai precizat în iunie 2017 că în urma controlului făcut la firma de ecarisaj, medicul veterinar a fost demis după ce mai multe imagini au făcut înconjurul internetului și a presei cum animalele erau mutilate, nu castrate. Astfel, la acea dată a declarat că firma de ecarisaj va colabora cu o firmă de veterinari, pentru a avea rezultate mai bune și pentru a respecta normele în vigoare.

"În ţările civilizate şi hingherii sunt civilizaţi, iar asociaţiile de protecţia animalelor chiar funcţionează cum trebuie. La noi totul se bazează pe cruzime, pe ferocitate, pe excese oribile, indiferent că vorbim de câini sau de oameni. România încă are un mental colectiv abrutizat, departe de umanitatea în sensul ei real. Suntem primitivi şi foarte răi în marea majoritate. Da, adevărul supără.", a precizat un cititor al cotidianului "Replica de Constanţa".

Paula SOLOMON

Citeşte şi: Firma de ecarisaj de la Năvodari va ajunge pe mâinile celor de la Termica

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Siguranța omului e pe primul plan în special al copiilor Nu a nistor hiene ferale ce sunt gata sa te sfâșie dacă au șanse
0
0
Pacat ca te numesti om si nu patruped , ca aveai o scuza ,la ce cacat iti iese din gura aia spurcata.
1
1
care sug pulla la maidanezi! Sa muriti de turbare, urmare muscaturii unui caine infectat cu virusul turbarii!!!!!!!
1
7
Vrem oras fara caini .
16
6
jeguri de oameni . cainii dak nu sunt provocati nu fac rau . noi oamenii suntem animale .!!!
5
15
Dar ciori nu prindeti ?? Va invitam la Henry Coanda. Puteti folosi orice metoda doriti pentru prindere si castrare. Veti primi sustinerea neconditionata a tuturor locuitorilor din zonele adiacente.
15
2
BRAVO HINGHERILOR ! nu exista caini fara stapan. SAPANUL raspunde de agresivitatea cainelui
18
9
Orfelinatele snt pline de copii si nu se gandeste nimeni la ei, noi aparam maidanezii...popor crestin 90%...cum asa? crestinii isi apara copii nu cainii maidanezi...cam rusinos...
21
9
Nu va panicati. Cainii NU vor ajunge in adaposturile speciale. Nici macat pana acolo. Merg direct la Constanta in zona gara. Acolo sunt cei mai proaspeti mici. Doar cei mai grasi caini ajung la casa de cultura la Donerci Omer Usta, de asta a facut doner-ul 13 lei...chihuahua si alte pocitanii mici si pufoase sunt folositi ca minge de fotbal...
10
14
numai hingheri si labagii frustrati care habar nu au cati bani iau acesti hingheri prin firme de casa de la primarie.. javre umane sa primiti dupa suflet in viata!
14
11
ai putea sa-i adapostesti permanent in casa ta...
25
6
oameni fara suflet, n-o sa mi-o luati pe fetita ca nu o las eu. Cand vin salbaticii de hingheri o adapostesc in casa si pe ea si pe negrutu. Nu mi-i luati !
10
32
hingheri,viitori jandarmi !
13
18
In tarile civilizate si hingherii sunt civilizati iar asociatiile de protectia animalelor chiar functioneaza cum trebuie. La noi totul se bazeaza pe cruzime,pe ferocitate,pe excese oribile,indiferent ca vorbim de caini sau de oameni. Romania inca are unmental colectiv abrutizat,departe de umanitatea in sensul ei real. Sutem primitivi si foarte rai in marea majoritate.Da,adevarul supara.
16
9
Esti un cacat cu mot un derbedeu ajuns primar esti varza boule uitat te la moaca ta de retardat !
9
10
Dar peste tot in lume vin hingherii si ii culeg de pe strada, nu vezi picior de caine si mata in tarile civilizate pe strazi,romanii sunt mai "cu mot", ca le fura aia in parlament viitorul copiilor, ca unii au pensii speciale dupa 15 ani de munca de 5 ori mai mare decat a lor, ca tiganii stau moca in HC si noi le platim caldura, curent,cazare, nu ii intereseaza, ce dovedeste asta despre romani?ce caracter au..la barfit alti semeni si auncat cu piatra sunt primii, cand vine vorba de caini,sar ca arsi..e ceva in neregula cu oamenii acestei tarsoare
21
7
Sugi pula la doua capete. O societate civilizata are grija de animale, dobitocule
13
24
Persoanele ce se opun unui asemenea tip de ecarisaj sa fie sanctionate.Si in Constanta trebuie asa ceva.Nu mai poti trece pe nicaieri ca vine un ciine sa te muste, iar daca actionezi vine un neica nimeni si iti da niste raspunsuri de om fara judecata.
31
12
Cand se v or practica metodele prevazute de normele europene si tratamentele aferente animaleler , pt care mie ca si cetatean imi ia bani din venit fara sami ceara acordul, atunci o sa fim contra cateilor, pina atunci la asemenea ATROOCITATI , SACSE IA INTRE EI HINGHERII FIX CU METODELE ASTEA BARBARE DE EV MEDIU , SA SE BAGE PE EI IN ECARISAJ !!!! ATENTIE NU TOATA LUMEA E PROASTA, NU TOATA LUMEA ARE PIETRE IN LOC DE INIMA SI VENIN IN LOC DE SUFLET!!!!! USOR CU COMENTURILE DE INSTIGARE , cu cuvinte si limbaj mizerabil la adresa iubitorilor CA DOAR VA DESCRIETI PE VOI CE CARACTERE AVETI!!!!
12
14
Mergeti si pe strazile T8 si T1 in zona tabara, este plin de maidanezi agresivi.
21
11
Pai sincer astica care sustin animalele sa le faca in felul urmator: cip pe caine, inregistrat pe numele celui care isi asuma raspunderea si daca este gasit pe strada cainele 100mil amenda de caine. Si atunci sa vezi cum ii linisteste
25
10
Hingherii sa fie sprijiniti de prostii de la Politia Locala si sa-i amendeze pe cei care se opun luarii cainilor de pe strada. Daca nu, pot s-o aduca si pe alcoolista de monicaca macavei ca la fata ei de pisat de caine ar aduna toti cainii imediat.
26
8
de ce trebuie dusi cainii la un adapost?de ce nu sunt eutanasiati pe loc?iubitorii de animale de ce nu jelesc si porcii macelariti sanatosi sau bolnavi?pt ca acesti iubitori de animale sunt ipocriti!
24
13
Cei care se opun adunarii cainilor maidanezi nu le-a fost niciodata alergat copilul de javrele fara stapan!
31
11
sai adune pe totii ca te frica sa esi noaptea pe strada
23
11
Acolo , la Navodari , la ecarisaj , e sef un betivan parvenit din afacerile cu Primaria , unu Barladeanu Gelu , are angajati toti alcoolistii si isi da niste aere prostanu' de zici ca ar avea vrei facultate ! Niste incompetenti angajati de fostul primar puscarias .
17
10
Zoofili la puscarie,,,maidanezi jupuiti, amendati si propietari cu caini in curte si latra aiurea.
21
13
cautati pe google cine e acest istrate, veterinarul devenit hingher pt multi bani publici, care prinde in multe orase din judet
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108