REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

S-a lansat software-ul care-ţi transformă telefonul Android într-unul Facebook

S-a lansat software-ul care-ţi transformă telefonul Android într-unul Facebook

Replica API 5 aprilie 2013 | 00:00 154

Nu este chiar un telefon Facebook, dar este capabil să transforme orice telefon cu sistem de operare Android în unul. Este vorba de "Facebook Home", care tocmai a fost lansat oficial. n câteva cuvinte, este o aplicaţie pe Android care înlocuieşte interfaţa iniţială a smartphone-ului cu acest sistem de operare cu una nouă, construită în jurul reţelei Facebook de la cap la coadă, potrivit gsmarena.com.

Aşa cum a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare, Facebook home este proiectat în primul rând pentru oameni, în loc să prioritizeze aplicaţiile, aşa cum fac alte interfeţe. Astfel, softul doreşte să ofere utilizatorilor Facebook experienţe mai personale.

Ce este unic în privinţa Facebook Home este icoana "Chat Heads". Pur şi simplu, când vorbeşti cu cineva, îţi apare o icoană cu poza persoanei în colţul ecranului, pentru un acces uşor şi facil. Există şi posibilitatea de a vedea câte mesaje din text nu ai citit.

Facebook Home va fi disponibil doar pentru anumite smartphone-uri, la început, dar se va extinde, apoi şi către altele. Atât pe smartphone-uri cât şi pe tablete. Facebook Home va fi lansat pe 12 aprilie, moment în care software-ul va fi disponibil pe Play Store. Noua aplicaţie va fi integrată din fabrică în smartphone-uri marca HTC First, HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII şi S4.

"Veţi putea transforma telefonul Android într-un minunat dispozitiv de socializare", a spus Zuckerberg.

Noua interfaţă va pune accentul pe imagini, la fel ca recentele schimbări operate în newsfeedul Facebook.

"Credem că aceasta este cea mai bună versiune a Facebook", a exclamat Zuckerberg.

Potrivit analiştilor, Facebook are nevoie de o modalitate prin care să joace un rol mai mare în furnizarea serviciilor pe care clienţii le aşteaptă prin utilizarea telefoanelor: posibilităţi de comunicare, căutare de informaţii, efectuare de cumpărături online şi divertisment.

Sursa: Economica.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367