REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

S-A PROPUS INTRAREA CONSTANŢEI ÎN CARANTINĂ. Ce spune PREFECTUL!

S-A PROPUS INTRAREA CONSTANŢEI ÎN CARANTINĂ. Ce spune PREFECTUL!

Replica API 19 noiembrie 2020 | 17:31 22224

Intră Constanţa în carantină?! DSP Constanţa a propus carantinarea municipiului. Instituţia a transmis, către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, o analiză de risc a municipiului Constanţa. Se decide joi.

Ca urmare a evaluării analizei de risc, pe care DSP Constanța a înaintat-o cu nr. 22478/17.11.2020 către INSP – CNSCBT, punctajul DSP este de 78 puncte, iar cel calculat de INSP -CNSCBT în baza procedurii de evaluare este de 78 puncte.

Pe baza procedurii de avizare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, se avizează măsura de carantinare pentru municipiul Constanța din judeţul Constanța.

Care sunt paşii în vederea instituirii măsurii de carantinare a municipiului Constanţa!

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Constanţa urmează ca joi, prefectul Silviu Coşa să convoace CJSU, în baza acestui aviz. În CJSU se va vota propunerea de carantinare, iar hotărârea rezultată va fi trimisă la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru emiterea ordinului de carantinare.

Ce spune prefectul Silviu Coşa

Contactat pentru mai multe detalii, prefectul Silviu Coşa a declarat: "Solicitarea este menționată în rata de incidență, am spus că zilnic se face analiză de risc, iar avizul a venit seara.

Nu există decizie de carantinare, nici măcar propunere, aceasta este făcută de CJSU, ordinul este emis ulterior de DSU.

Analize am zilnic În calculator, iar avizul este ... un aviz. Propunerea o va discuta şi o va adopta CJSU, iar ordinul ... la București. Cred că toată lumea se aștepta, mai ales că am luat măsurile cât de gradual a fost legal și omeneşte posibil".

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu siguranta in decembrie 1989 nu s a iesit in strada pentru ca Romania sa fie condusa de o clasa politica precum cea din zilele noastre. Pe cale de consecinta, a iti pune viata in pericol pentru a vota clasa politica din ziua de astazi mi se pare o decizie demna de pana marelui Emil Cioran, Pe culmile tembelismului cred ca ar fi raspunsul acestui geniu.
2
0
CEZARA iar ai inceput? K trebuie inchis totul?
0
0
Dati la mure astora de la usr, psd, pnl, si votati un partid extraparlamentar. Au distrus, economia, au distrus invatamantul, micile afaceri, multi oameni au ramas pe drumuri, au distrus familii iar afacerile lor oneroase prospera, ei fac bani iar firmele lor prospera din afaceri cu statul. Hai sa bagam si noi partidele oligarhilor in carantina.
4
2
Multi oameni dintre noi au iesit la Lovilutie pentru dreptul la VOT. E o rusine ca inca votam LISTE NU OAMENI. in 89 au iesit desi stiau ca pot muri. In memoria lor, ma duc si eu la vot, desi pot muri. Am 47 de ani si am fost si eu pe strazi atunci.
4
0
sa-i pupi in..KUR..pe dnii. bosorogi, de care tu..jigodie nu ai loc...si sa le sugi..izmenele kakate...succesuri...dobitocule...
3
1
Pt Fane...Te Iubesc Manglitorule!
1
1
Arafat cap de porc
8
3
Vad o gramada de destepti care stiu exact ca imbolnavirile sunt din cauza bosorogilor, sau din cauza copiilor, sau din cauza petrecerilor. Dar sa fiu al drac, nu e unul care sa spuna ca trebuie inchise supermarketurile sau transportul public. Stim totii ca acolo sunt cele mai mari aglomerari, dar n-are unul curajul sau inteligenta sa o spuna.
6
3
Cred ca deja intrec orice limita prime MAI,MEDICII AUXILIARI MEDICALI cat mai duceti aceste minciuni unde sunt testele unde sunt oamenii testati vindecati cu ce ca nu exista tratament......nenorocitilor ati adus in scari aparate de dezinfectat unde este dezinfectatul alti banii in cumetrii
7
2
Eu spre deosebire de tine am un job si nu ma pot duce. Si nu m-as duce pentru ca in spital risti sa iei orice alta bacterie sau virus si pe urma o dau ca ai avut GuVid. Mai uita-te si vezi reportajele cu spitalele goale nu declarstii
2
4
Pentru toti cacatii care tot vorbesc. In spitale au nevoie de voluntari. Daca tot aveti sange in instalatie, de ce nu merge-i sa ajutati, fara masca si costum, doar e o simpla gripa. Prostilor.
8
8
Cretinilor in frunte cu Prefectul si cu Orban !!!!! Constanteni , pe 6 decembrie votati cu oricine altcineva decat cu acesti P.N.L.-isti incompetenti si aroganti !!! Constanta a devenit teren de studiu la cum va reactiona populatia in caz de izolare ... suntem cobaii lor !
18
7
Ar trebui sa se trezeasca lumea si sa nu mai puna botu la vrajeala asta cu Covidu. In cel mai rau caz e o gripa, dar cu un marketing al naibii de bun. Pun pariu cu oricine si ma duc oriunde si nu am nici pe naiba. Am fost in zone rosii si am facut teste peste teste si nu am luat nici macar o gripa.
11
12
vand tratament covid . sunati la orice ora
5
6
Cand medici specialisti in boli infectioase spuneau ca nu mai este mult si se vor umple spitalele PSDisti tot repetau ca COVIDul nu exista decat in imaginatia prostilor si"destepti" faceau nunti,botezuri si alte chefuri cu sute de oameni in restaurante sau alte localuri pentru ca ei erau schmecheri si nu ii fraierea pe ei numarul tot mai mare de infectati cu COVID pentru ca astea erau minciuni cu care PNListi doreau sa manipuleze populatia Romaniei.Eu va doresc tuturor sanatate pentru ca iarna nici nu a venit si pana in martie mai e destul de mult timp.
19
14
afara covid, inauntru covid, deschid fereastra si strig, multumesc ccr ca ne-ai calit !
9
8
in 2,3 zile cumpara si la noi un container frigorific mai mare ca sa-i puna pe aia care au mierlit-o ca nu mai incap in friginere la morga. dar e bine ca suntem suverani si nu acceptam botnita
13
8
Toti nebunii sunt pe la alti nebuni beau mananca impreuna si se infecteaza iar pe urma blocheaza spitalele
13
14
CONSECINTA AGLOMERATIEI DE LA TRIBUNALE VII SANATOS SI PLECI COVID.
21
2
Hoasca si mosnegi sunt parintii vostri care au conceput asa retardati ca voi. Probabil ca ati fost conceputi pe varianta acolo unde forfaie si acum.
13
8
Ca PNL pierde alegerile in Constanta daca o baga carantina.
21
6
NU IESITI LA VOT! STATI IN CASA! CU VIN FIERT SI MUJDEI DE USTUROI! ASTA DA VACCIN!
26
12
Buna ziua, Daca cineva vrea sa se protejeze se autoizoleaza singur. Sa iei libertatea tuturor este o crima, indiferent de context. Ar trebui sa fie o decizie personala daca te expui sau nu. LIBERTATEA nu este o decizie a unora pe niste hartii. Treziti-va! Usor, usor ne pierdem drepturile. Nu am de gand sa vorbesc de politic, nu este admisibil sa iei o astfel de decizie. Aveti grija de voi, TESTATI MASIV si izolati persoanele infectate....carantinarea tuturor nu a rezolvat nimic in primavara, nu o sa rezolve nimic nici acum. Poate nu m-ati auzit...TESTATI GRATUIT MASIV!
31
17
inchideti totul urgent, ce se mai asteapta?
22
17
Aruncati hoastele in case si se rezolva problema...nu ai loc de ei forfaie peste tot
12
17
Toaaate le faceti seara! Voi si alea de pe varianta. ' ti-ai dreak!
17
3
Ala din stanga prefectului, mars in mortii matii de sef de statie peco, tatar nenorocit
12
2
S-a decis carantinarea incepand cu ora 00:00. Bravo. Daca o tineti tot asa o sa luati 15% la alegeri . Succes in continuare boilor
26
10
Strangeti mosnegii de pe strazi nu ai loc de ei sa mergi la serviciu dimineata au treaba oricand si la orice ora
22
8
PNL ne baga in groapa.Asa incompetenti, nu s.au mai vazut!!@
30
9
Incompetenta presedintelui a guvernului si a politicienilor ne afunda adanc in criza economico sanitara! Degeaba avem mii de legi daca nu are cine sa le aplice nu tot romanul este un bun cetatean civilzat mai trebuie si coercitiune sau pulanu in unele cazuri
23
8
dar la vot vor sa scoata lumea
30
8
Puteti sa va bagati si vata in nas daca cealalta etnie nu poarta masca. Mancavas
30
4
Pai dsp a propus e poza cu avizul, citeste si tu
10
5
ba ziaristo... cred ca nu ai citit cine ti-a dat stirea asta. cand prefectul spune ca nu este decizie si nici propunere tu pui titlu asta. ia citeste stirea cu atentie mireluta
15
1
O sa. Ajungem ca niste. Fantome
18
1
pozitivi carentinati, alfel degeaba sau de pomana orice se face fara o logica adaptabila la tara noastra, la educatia populatiei!Cei testati in baza de date a medicilor de familie si tratati in locuinta daca nu gravb, boschetarii ,oameni strazi adunati in centre de ingrijire sub paza !
19
0
Salut, cui nu-i convine e liber la sparanghel. Multumesc !
24
17
Inchideti dracu barurile alea din centru si bagati mosii in casa, ca si acum se aduna machidonii in parcuri, stau gramada fara masca, mai ales in tomis 2, si o sa vedeti cum scade rata!
48
7
Sa mai ziceti ca facem chinezarii,uitati ce virus zdravan am facut!
30
2
mai bine a-ti pune dracu hodorogii sa stea acasa, nu toata ziua pe autobuze si microbuze. se mai urca si fara masca si cand le zici sar la scandal.
51
11
Ca unii stau toata ziua bot in bot fara masca??
32
5
Hai COVIDU.La mai mare si mai tare.
9
0
Bai..noaptea ca hotii..morti mami voastre
22
7
avem consecinta hotiilor pesedeului!nici cu pnl numi.e rusine,taiati ba dreq pensiile si salariile speciale,dati afara politrucii siin ompetentii,costa prea mult tara asta!puneti tiganii si asistatii la treaba,taiati mocangelile trintorilor bugetari,salarii,voichere.Noi ne spetimmincind ca astia sa faca pla mare???
21
28
Pnl-ul este fostul pdl !----n -ai nici o pretentie de la niste incompetenti care au distrus tara intr-un an de zile !---n-au creier de sus pina jos ----0% la vot
45
17
Oras mare deci daca ne respectam bagam si carantina astfel nu se poate. E liniste pe strazi. De multe zile se circula destul de putin, carantina ar fi doar o masura nu prea eficienta. Doar ca sa devalizam magazinele si sa facem stoc de hartie igienica ca tot vine craciunu. Nu cred ca mai trece boala asta.
26
11
Un pupincurist fata demnitate
25
9
Cu asa prefect...
26
11
Voi nu vedeti ca de cand a venit Cosa prefect , Constanta a devenit focar! Nu va dati seama de interesele acestui pacalici?
45
18
Domnule Prefect, de ce nu carantinati orasul?Am.impresia ca nu urmariti decat demitere dnei Schipor.Cine trebuie sa vina in locul doamnei Schipor?Votul.meu l-ati pierdut.Sunt multi care nu mai voteaza PNL.Sunteti groaznici.Jaf ati facut cand ati mai fost la guvernare, jaf faceti si acum!
46
16
Avem ce am ales, ne meritam soarta! Suntem condusi de niste vagabonzi, nu ca cei de odinioara au fost alfel. N ai cu cine...
45
14
Sa va dau puie mnl. Puie Chitac. Puie matii m puie prefectului. De abia asteot la vot sa va dau la puie. Numai in ciuda votez psd. Ca sa va luati puie
47
20
Clujul are cel mai mare nivel de contaminare cu Covid din tarasi nu a intrat inca in carantina. Oare de ce?
53
7
In mod Normal ar cam trebui sa se Termina Carantina asta Ciudata in Constanta! Sunt foarte suparat pe Porcii de Ciuma Galbena de PNL-isti Fiar dracului de Nenorociti Tampiti sper pana Joia Viitoare sa se incheie definitiv Carantina Ca sa pot iesi din Casa ce Naiba ma dar Nu rezist mai mult de 1 Saptamana ca Turbez de cap si de Nervi din cauza Porciilor de Ciuma Galbena de PNL-isti Nu pot iesi la Frizerie sa ma duc la Barberit!
30
19
Traiasca PNL-ul!Bravo PNL!
17
47
ne baga acum in carantina si de alegeri o sa spuna ca a scazut nr de covizi si se poate vota ,DAVAS LA MUE DE JEGURI
58
12
banu vine la bugetari ca e carantina ca e urgenta ii doaren pl restul la privati la mila
29
17
Cum naiba in vara cand s-au vanzolit turisti pe litoral nu s-a atins un indice asa de mare iar acum cand nu mai e aglomeratie , se studiaza online,se mai munceste si de acasa, vremea s-a racit si persoanele in varsta circula mai putin ,na belea, ne inchid de tot.Si cine are ghinion de nesansa nici in spital nu are loc.Daca in vara carantinarea era mai usoara, acum e groasa, nu mai poti sta sub cerul liber, ai nevoie de un spatiu incalzit, altfel esti victima .
85
6
Sa nu iesim la vot fratilor!!! sa faca alegerile singuri ca ne-au distrus cu deciziile lor !!!
90
29
Autoritatile sunt in febra alegerilor. Au inceput presiunile...
56
4
Silviu cosa, stai in banca ta. Prefectul plii mele. Mm care te-a ales
54
14
Problema nu e statul in casa. Problema e saracia.
84
3
Securistii tot isi iau pensia de 10 mii de euro...
58
10
Hai cu carantina generala . Deja ne intrecem cu gluma , fiecare se crede pe tarlaua ma-sii
56
12
Nu mai stati toata ziua impreuna nu stiti care este pozitiv sau negativ
52
8
o sa va mai voteze tata mare.
81
22

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367