REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

S-a SPÂNZURAT la circa 10 ani după ce şi-a pierdut copilul într-un accident rutier!

S-a SPÂNZURAT la circa 10 ani după ce şi-a pierdut copilul într-un accident rutier!

Replica API 29 mai 2018 | 00:00 377

Suferinţele care îi împing spre moarte…

Suferinţele care îi împing spre moarte…

Tragediile se țin lanț la Constanța! Doi bărbați, în vârstă de 51 și 61 de ani, au ales să-și încheie socotelile cu viața, luni, 28 mai anul curent. Unul dintre bărbați a trecut prin clipe cumplite în urmă cu 10 ani, atunci când și-a pierdut o fiică, care avea atunci 15 ani, într-un accident rutier. Celălalt doar ce își îngropase frații.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală, la data de 28 mai, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Aliman, a fost găsit, de către soția sa, spânzurat, în curtea locuinței. Cadrele medicale au ajuns cu promptitudine la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru el. I s-a constatat decesul, iar trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii au declanșat cercetările.

Menționăm că bărbatul a trecut prin clipe cumplite în urmă cu circa 10 ani, atunci când una dintre fiicele sale a murit într-un accident rutier. Copila avea circa 15 ani, iar pentru tatăl său a fost precum o lovitură de pumnal, direct în inimă. ”De atunci s-a întâmplat ceva cu el… A luat-o puțin razna”, spun oamenii din localitate.

A plecat la muncă, în străinătate, prin Cehia, iar recent venise acasă, unde locuia cu soția, cu fiul și cu o fiică. Tot cei ce l-au cunoscut spun că obișnuia să-și înece amarul în băuturi alcoolice și, câteodată, mai făcea și scandaluri și pica în depresii. Se pare că un asemenea episod a avut loc și pe 28 mai, dar i-a fost fatal. Bărbatul s-a spânzurat în curtea locuinței.

La aceeași dată, o altă tragedie, trasă parcă la indigo, s-a înregistrat în localitatea Horia. Un bărbat de 61 de ani, cu o situație materială precară, a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale. Acesta locuia cu soția, care este bolnavă. Nu avea copii și nici pensie, însă avea grijă și de părinții săi care, de asemenea, sunt bolnavi. De precizat este și faptul că, recent, bărbatul își pierduse frații. Și în acest caz, oamenii legii au declanșat cercetările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102