REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

S-a suit BEAT la VOLAN pentru că i-a fost FRICĂ de CÂINII MAIDANEZI!

S-a suit BEAT la VOLAN pentru că i-a fost FRICĂ de CÂINII MAIDANEZI!

Replica API 5 august 2020 | 00:02 1237

Un constănțean a rămas fără permis de conducere și s-a ales și cu dosar penal după ce s-a urcat la volan chiar după ce consumase băuturi alcoolice. Astfel, C.S. a luat decizia să se deplaseze cu autoturismul, chiar dacă băuse două pahare cu vin, până la locuința sa care era la doar 300-400 metri, pentru că zona era în construcție și erau mulți câini maidanezi.

Cum s-au petrecut faptele

Conform declarațiilor lui C.S., în seara incidentului în jurul orelor 20:45, s-a întors din Anglia, unde fusese în interes de serviciu, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, a luat autoturismul Mercedes pe care îl lăsase parcat în locul special amenajat de la aeroport și s-a deplasat la locuința cumnatului său unde îl aștepta soția. Aici, s-au așezat la masă și, în timpul discuțiilor, a consumat aproximativ două pahare cu vin roșu în cantitate de aproximativ 150 ml, combinat cu suc Granini, fără a consuma și alimente. În jurul orelor 23:45, întrucât se simțea obosit, a plecat împreună cu soția spre domiciliu. Suspectul precizează că, deoarece zona este în construcție și sunt foarte mulți câini maidanezi, a luat decizia să se deplaseze cu autoturismul chiar dacă distanța până la locuința sa era de doar 300-400 metri. Astfel, s-a urcat la volanul autoturismului marca Mercedes, după ce a parcurs aproximativ 50 de metri, a fost oprit de un echipaj al poliției rutiere și testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultând valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Inculpatul susține că el le-a explicat lucrătorilor de poliție că drumul este impracticabil de mers pe jos și că de aceea a ales să se deplaseze până la locuință cu autoturismul.

Judecătoria Constanța

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că inculpatul a condus un autoturism pe străzile din Constanța având o îmbibație alcoolică de 1,67 g/l alcool pur în sânge. Nu a fost provocat un accident rutier, deși inculpatul prezenta simtomele unei persoane aflate în stare de ebrietate. Inculpatul a recunoscut și regretat comiterea faptei pe tot parcursul procesului penal și este la prima abatere.

Instanța a decis condamnarea lui C.S. la 1 an de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Decizia nu este definitivă, ea putând si atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A baut vin cu damigeana dupa care s-a urcat in troaca de OPEL cu volan pe dreapta
0
0
pix, maine bea de frica ...legii!
0
0
mincinos nenorocit, faci baute si dai vina pe altii
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367