REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

S-a urcat băut la volan şi a făcut ravagii: a intrat în peretele unei societăţi

S-a urcat băut la volan şi a făcut ravagii: a intrat în peretele unei societăţi

Replica API 4 iunie 2014 | 00:00 179

Accident în apropiere de Nazarcea

Accident în apropiere de Nazarcea

Viteza şi alcoolul nu fac echipă bună! Pe pielea lui a simţit-o un şofer care a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu uşile unei societăţi comerciale, respectiv spălătoria Cartali. Acum, Adrian Timofeciuc a ajuns în atenţia procurorilor şi riscă să stea după gratii. Menţionăm că şoferul nu este la prima abatere de acest gen. Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul a avut loc la data de 1 iunie a.c., ora 1.00, când Adrian T. a condus un autoturism pe DJ 228 dinspre localitatea Nazarcea către DN 2A şi, din cauza vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu uşile metalice ale unei societăţi comerciale (o spălătorie auto). În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager din autoturism. Rezultatele probelor biologice de sânge au indicat faptul că în momentul producerii accidentului băbatul avea o alcoolemie de 1,55-1,40 g la mie în sânge. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nici o categorie de vehicule, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

"La data de 03.06.2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără a poseda permis de conducere. Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: în data de 01.06.2014, în jurul orei 1.00, inculpatul a condus un autoturism marca BMW pe DJ228 din judeţul Constanţa dinspre DN22C către DN2A şi când a ajuns în zona spălătoriei Cartali, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, izbindu-se de uşile metalice ale spălătoriei. În urma accidentului produs a rezultat vătămarea corporală a persoanei vătămate C.A.-C., pasager în autoturismul condus de inculpat pe locul din dreapta faţă (...)", au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102