REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

S-a urcat BEAT la VOLAN și a intrat de două ori cu mașina în GARDUL BISERICII! Apoi a lovit un om

S-a urcat BEAT la VOLAN și a intrat de două ori cu mașina în GARDUL BISERICII! Apoi a lovit un om

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 323

Ca-n FILME:

Ca-n FILME:

Doi ani și șase luni în regim de detenție! Aceasta este pedeapsa cu care s-a ales un bărbat care s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, a lovit un om și a intrat cu mașina, de două ori, în gardul bisericii. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, la Curtea de Apel Constanța, pe 21.05.2020. Din fișa de cazier rutier reiese că inculpatul obișnuiește să încalce regulile privind circulația pe drumurile publice.

În fapt s-a constatat că, agenții de poliție au fost sesizați de către Serviciul Rutier-IPJ Constanța cu privire la producerea unui accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a consemnat în procesul-verbal că accidentul s-a produs în Mihail Kogălniceanu. În accident a fost implicat un vehicul marca Volvo ondus de inculpat, ce prezenta avarii la bara spate (colț dreapta) și victima. Pe gardul bisericii placat cu piatră a fost identificată o urmă de stratificare cu o peliculă de vopsea de culoare închisă, fiind dispusă la înălțimea de aproximativ 0,65 m de la sol-trotuar. Inculpatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l, astfel încât a fost condus la Spital în vederea recoltării de probe biologice. Conform buletin ului de analiză toxicologică inculpatul avea o al coolemie de 0,95 g/l alcool pur în sânge. Din declarația unui martor, instanța a reținut că acesta a fost prezent la fața locului, în momentul producerii accidentului. Martorul a declarat că se afla pe stradă, în zona bisericii, când a auzit o bubuitură. În acel moment a văzut o mașină care intrase în gardul bisericii, s-a îndepărtat de gard, apoi a dat din nou cu spatele și a lovit pentru a doua oară gardul. După acest moment, autoturismul s-a îndepărtat, a făcut câțiva metri, a dat înapoi, șoferul s-a uitat spre locul unde a accidentat gardul, lovind și un om, apoi a plecat. Inculpatul nu a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de accident, dar l-au dat martorii de gol, respectiv persoana cu care a consumat.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil esti vreun cocalar impresionist cu o coaja de BMW de 20 de ani?!
0
0
Daca e la primul dosar ar fi trebuit sa scape cu suspendare. Huidu a executat 3 oameni si a luat cu suspendare.
2
0
Nu eram convins ca am intrat de prima oara cu masina in gard si am facut inca o data manevra.
1
0
Ceai bai cu cei cu Opel boule!
2
1
volvo are motor de opel deci prostan cu opel
2
2
Singura solutie - permisul ridicat pe viata.
5
0
Da, ce aveti fratilor cu biserica ?
4
0
scurtatura direct la biserica....Boschetari plmele.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367