REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

S-a urcat BEATĂ la VOLAN și a LOVIT TREI MAȘINI PARCATE

S-a urcat BEATĂ la VOLAN și a LOVIT TREI MAȘINI PARCATE

Replica API 24 septembrie 2021 | 00:26 3190

Antonela S. a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Femeia este acuzată că a condus autoturismul având o alcoolemie de 2,06 g alcool pur în sânge, iar în aceste condiții a provocat și un accident rutier soldat cu avarierea a altor trei autoturisme parcate.

Cum s-a petrecut incidentul

Chiar dacă se spune că femeile sunt mai multe atente decât bărbații și mult mai responsabile, Antonela S. a vrut parcă să răstoarne aceste afirmații. După ce a luat la bord un litru de bere, femeia a hotărât că mașina firmei la care lucrează nu este amplasată foarte bine și s-a decis să o mute. Însă, alcoolul bată-l vina i-a jucat feste, astfel că femeia, pe o distanță de doar 500 de metri, a reușit să acroșeze alte trei autoturisme parcate regulamentar. La proba de sânge recoltată pentru stabilirea alcoolemie s-a dovedit că femeia avea de 2,06 g alcool pur în sânge.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că fapta inculpatului a avut ca urmare imediată crearea unei stări de pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice și pentru ceilalți participanți la trafic, stare de pericol ce subzistă indiferent de modul în care inculpata resimte starea de ebrietate în care se afla, condițiile de trafic existente la momentul săvârșirii faptei sau distanță parcursă. La stabilirea pedepsei, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au avut în vedere că Antonela S. este cetățean român, are 47 de ani, este necăsătorită, de profesie economistă, se află la primul contact cu legea penală, iar pe parcursul urmăririi penale a avut o atitudine sinceră și cooperantă, atitudine reiterată și în fața instanței. Din înscrisurile în circumstanțiere depuse la dosarul cauzei reiese că aceasta este o persoană bine integrată în societate, iar instanța și-a format convingerea că prezentul incident este unul izolat și nu caracterizează persoana acesteia. Instanța a decis condamnarea inculpatei la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare. Decizia a fost comunicată pe 17 septembrie 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei, si , reparati voi ? Dar cele doua masini ale alesilor dupa plimbare la valcea le repara ei ? tot din bani vostri se vor repara !
2
0
seamana leit cu alcoolista de dragomir r ,de la primaria c- voda
5
0
Cand bei este bine sa-ti lasi cheile acasa,la biruo,undeva sa nu ai acces decat dupa ce-ti trec fumurile. Alcoolul dezinhiba puternic si te amagesti ca nu ai nimic,dar de fapt poti fi chiar matol in toata regula.
5
0
Antonela nume de tzaranca betiva
5
0
Va mai mira faptul ca RCA urile se scumpesc?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102