REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

S-a URCAT la volan FĂRĂ PERMIS și a intrat cu MAȘINA în gardul cimitirului

S-a URCAT la volan FĂRĂ PERMIS și a intrat cu MAȘINA în gardul cimitirului

Replica API 1 martie 2021 | 17:43 1964

Titi Ștefan Marius, din Palazu Mare, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a condus o mașină pe străzile din localitate, fără a deține un permis de conducere și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor iar după o cursă de câțiva kilometri, a intrat cu autoturismul în gardul cimitirului.

Cum s-a petrecut totul

La data de 02.07.2020, în jurul orelor 16:00, lucrătorii Secției 2 Poliție Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnale acustice și luminoase pentru a opri autoturismul marca Renault Scenic, au solicitat prin megafon să se oprească pe partea dreaptă a drumului, dar conducătorul auto nu s-a conformat și a accelerat. Mașina și-a continuat deplasarea în viteză pe mai multe străzi din cartierul Palazu Mare, aproximativ 3 km. Lucrătorii de poliție au mai solicitat sprijin celorlalte patrule de poliție din proximitate și au primit ajutor din partea unor lucrători de poliție locală, cu o autospecială aparținând Poliției Locale Constanța, pentru blocarea în trafic a mașinii urmărite. La intersecția a două străzi, autoturismul marca Renault Scenic a derapat și a intrat în coliziune frontală cu gardul cimitirului ortodox Palazu Mare, provocând distrugeri gardului pe o porțiune de aproximativ 5 metri. Mașina a suferit avarii în partea din față care nu i-au mai permis deplasarea.

Ce a spus inculpatul

Fiind audiat, Titi Ștefan Marius a declarat că la data de 02.07.2020, în jurul orelor 15:40, a luat cheile mașinii care aparține mătușii sale și a condus de la domiciliul său, până la un magazin, apoi a fost observat de către organele de poliție și somat să se oprească. Întrucât s-a speriat, știind că nu posedă permis de conducere, inculpatul a încercat să scape de control accelerând și schimbând direcția de mers. Inculpatul s-a deplasat în viteză pe mai multe străzi din cartierul Palazu Mare iar la la intersecția a două străzi a virat dreapta dar a derapat și a intrat frontal cu mașina în gardul cimitirului din cartier.

Ce a spus instanța

Instanța a avut în vedere faptul că inculpatul a recunoscut și a regretat fapta comisă, și că nu are antecedente penale. Instanța a decis condamnarea lui Titi Ștefan Marius la 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil vroia sa circule la 2 m adancime in cimitir
0
0
Legea pulii, tara de cacat.
0
0
Alt cretin
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218