REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

S-a urcat pe motocicletă, deși avea INTERZIS şi era condamnat cu suspendare: acum este ÎN COMĂ

S-a urcat pe motocicletă, deși avea INTERZIS şi era condamnat cu suspendare: acum este ÎN COMĂ

Replica API 16 noiembrie 2019 | 00:00 695

A INSISTAT SĂ CONDUCĂ FĂRĂ PERMIS

A INSISTAT SĂ CONDUCĂ FĂRĂ PERMIS

Un teribil accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 15 noiembrie a.c., în jurul orei 05:14 în satul Viișoara din localitatea Cobadin, județul Constanța. Un motociclist a fost grav rănit, intrând în comă. La fața locului au ajuns la scurt timp cadrele medicale, un echipaj Saj B2 și SMURD C. Victima este un tânăr din Ciorcârlia care, în 2018, a fost condamnat cu suspendarea pedepsei sub supraveghere pentru conducerea fără permis. Dacă își revine din comă, cel mai probabil va ajunge după gratii, întrucât se afla încă sub supraveghere.

Vineri dimineață, în jurul orei 04:40, un bărbat, de 28 de ani, a condus o motocicletă, pe DN3, în localitatea Viişoara, dinspre Adamclisi către Constanţa şi aproape de ieşirea din localitatea Viişoara, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică de pe partea stângă a sensului său de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului de motocicletă şi vătămarea corporală uşoară a unui pasager, bărbat, de 32 de ani.

Motociliclistul, condamnat la 8 luni pentru că a condus fără permis!

În februarie 2018, V.I. din Ciorcârlia a fost condamnat de Judecătoria Medgidia la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru că a condus, în iunie 2016, un moped în localitatea Ciorcârlia fără a deține permis pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, instanța l-a obligat să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei / Consiliului Local Ciocârlia sau în cadrul Primăriei / Consiliului Local Cobadin pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare de la data condamnării. Totodată, magistrații i-au interzis să mai conducă vehicule cu propulsie mecanică timp de doi ani, termenul urmând să expiră în câteva luni.

Dacă își va reveni din comă, cel mai probabil tânărul va ajunge după gratii, el având termen de încercare de 3 ani, urmând ca măsura suspendării executării pedepsei sub supraveghere să fie revocată.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca face... de ce face? Daca nu face... de ce nu face? Saraci si prosti!... asta suntem... niste balcanici ramasi in timp. Ce sa-i faci... mama ei de educatie!...
0
0
am mai scapat de un donator de organe, e mai multa liniste pe strazi
4
1
Daca intr-adevar motocicleta din imagine e cea implicata, e una absolut civilizata. Mare, grea, puternica dar in niciun caz zgomotoasa. Modelul de fabrica nu face zgomot semnificativ mai mare ca o masina noua de aceeasi generatie. BMW chiar fac motociclete silentioase. Eu am doua si de-aia imi si plac. Da, sunt motociclist si ii dezaprob la fel de tare pe idiotii zgomotosi. Nu suntem toti la fel.
0
1
la cat mai multi d'astia!!!
2
0
Acum nu se va mai urca pe motocicleta!
2
0
Pe B-dul Lapusneanu, pe care se dau cu 150 de km la ora astfel de rahati, de ce nu vine Politia? Pe la 1-2-3 noaptea, prin zona Trocadero, prin zona scolii 27... De ce nu? Ce asteapta Politia? Sa facem reclamatie la Ministerul de resort? Sau sa iesim, pe indelete, sa le futem un pietroi in cap idiotilor respectivi? Daca pica unul si crapa, pun pariu ca nu mai are tupeu sa tureze niciunul motorul pe bulevard... Exemplu concret: tiganul minor de 16 ani, fara carnet, care a crapat ca un bou pe Aurel Vlaicu, in zona Kaufland, prin anul 2011.
9
0
tara are nevoie de donatori de organe
9
2
Sa traiasca sa poata muncii dar sa nu mai fie capabil sa conduca nimic vreodata. Daca se poate. Oamenii astia sunt un pericol public, nu se vindeca la creier.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614