REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

S-a urcat pe stâlp şi a ameninţat că se aruncă în gol dacă nu vine fiica lui Geoană

S-a urcat pe stâlp şi a ameninţat că se aruncă în gol dacă nu vine fiica lui Geoană

Replica API 6 iunie 2012 | 00:00 174

Nemulţumit că nu a prins pachet de la Tusac,

Nemulţumit că nu a prins pachet de la Tusac,

Din cauza teribilismului provocat probababil de nebăgarea în seamă, dar şi de prostia acumulată în timp, adunat cu nemulţumirea cauzată de faptul că nu a mai prins punga cu ajutoare electorale oferite de Claudiu Tusac, un bărbat din Mangalia s-a cocoţat pe un stâlp electric de înaltă tensiune, ieri după-amiază, ameninţând că se sinucide.

Este vorba despre Teodor Stelian Marian, în vârstă de 36 de ani, acelaşi individ care ameninţa, în 2008, că îşi omoară fraţii pe care îi sechestrase în apartament. După ce a fost liniştit de poliţişti şi 4 ani a stat cuminte, acum a reuşit, din nou, să atragă atenţia. Pentru a evita o nenorocire, angajaţii ENEL au întrerupt curentul electric pe reţeaua respectivă. Însă, potrivit martorilor, bărbatul nu ştie nici el ce vrea. La un moment dat s-a arătat nemulţumit de municipalitate, iar după 5 minute invoca o altă nemulţumire, legată de ajutoarele lui Tusac, după care a cerut să vină la faţa locului fiica minoră a fostului preşedinte al PSD, Mircea Geoană, făcând public faptul că este îndrăgostit de ea. Pe cât de amuzantă pare situaţia, pe atât de gravă a fi starea psihică a individului, mai ales că acesta nu este la prima "acţiune" de acest gen. În urmă cu câţiva ani, acesta ameninţa că mătură Mangalia de pe faţa pământului, fiind înarmat cu 3 butelii de aragaz şi câteva zeci de litri de combustibil. La vremea respectivă, individul turbulent a fost oprit de luptătorii DIAS, care l-au pus la pământ înainte să îşi pună în aplicare planul diabolic. Şi de această dată, luptătorii DIAS au luat atitudine de solicitările bărbatului, aşteptându-l la sol. Pe lângă luptătorii DIAS, în frunte cu Emanoil Moraru, la faţa locului a ajuns şi şeful IPJ Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, pentru a-l convinge să coboare în siguranţă. Bărbat este bolnav de schizofrenie, însă marea sa problemă este că îi place să facă circ. Poliţiştii au aşteptat câteva ore ca acesta să coboare, pentru a-l interna la Secţia de Psihiatrie Palazu Mare.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614