REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

S-a vaccinat Dan Bittman? Artistul a fost surprins mergând la mall, unde e nevoie de certificat verde

S-a vaccinat Dan Bittman? Artistul a fost surprins mergând la mall, unde e nevoie de certificat verde

Replica API 23 noiembrie 2021 | 23:14 11353

Artistul în vârstă de 59 de ani a fost filmat în timp ce intra în cel mai mare mall din Capitală, acolo unde au voie de aproximativ o lună numai persoanele vaccinate. S-a vaccinat cântărețul pentru a intra în spațiul comercial? Asta este întrebarea care stă pe buzele tuturor în momentul de față.

Dan Bittman

De asemenea, există posibilitatea ca Dan Bittman să fi trecut prin boală în urmă cu mai bine de 180 de zile și de aceea poate intra fără restricții în mall.

Dan Bittman a fost eligibil și a trecut de filtrul creat de bodyguarzii din respectivul mall, lucru care arată că a ales varianta vaccinării sau a avut Covid în ultimele luni, scrie click.ro, citat de Fanatik

Întrebat dacă a trecut în rândul celor vaccinați, solistul de la Holograf nu a oferit un răspuns concret și a lăsat în aer răspunsul legat de virusul din China.

„E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a spus solistul, mai arată sursa menționată mai sus.

foto: BLITZ / Click!

Ce vaccin a ales Dan Bittman. Ce dezvăluia recent cântărețul

Momentul neașteptat vine după ce în urmă cu aproximativ jumătate de an cântărețul anunța că este posibil să se vaccineze împotriva Covid-19. Atunci a precizat și ce ser va alege.

Dan Bittman susținea că nu va alege vaccinuri pe bază de ARN mesager, ci Astra Zeneca, serul dezvoltat de o echipă a Universității Oxford împreună cu concernul farmaceutic cu același nume.

„Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere.

Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca.

Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant”, spunea Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Разнообразието на нашите дрехи за деца е невероятно! От ярки цветове до забавни дизайни, имаме нещо за всяко дете. Независимо дали търсите удобни дрехи за игра или спор
0
0
Kidsito online store for baby and children's clothes. High quality at low prices. Super sales and lots of promotions. Children's clothes for boys and children's clothes for girls.
0
0
Бебешки и детски дрехи, играчки, колички, кошари, обувки и козметика за деца Kidsito.com, комплекти за изписване, детски дрехи, дрехи за момиче, дрехи за ... Разгледайте нашите стилни детски дрехи. Открийте ежедневни ключови модели, детски обувки и аксесоари за бебета и деца в детски дрехи за момиче. Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за ...
0
0
normal ca s-a vaccinat dar da din gura pentru bani si fraieri pe la televiziuni la fel ca sosoaca
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102