REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

S-au APUCAT de VANDALIZAT în LIPSĂ de alte OCUPAȚII

S-au APUCAT de VANDALIZAT în LIPSĂ de alte OCUPAȚII

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:00 2390

Nu e un film cu Borat, e chiar centrul Constanței, una dintre cele mai fițoase zone. În lipsă de preocupări, tinerii își exersează creativitatea, vandalizând copacii din zona parohiei ”Sf. Împărați Constantin și Elena”.

(click pe imagine)

Preotul paroh Ciprian Stoichin nu prea are ce le face și nici nu-i prea pasă. În ultima vreme, nici slujbe nu mai ține, iar noaptea nici nu le răspunde telefoanelor enoriașilor săi aflați la ananghie. În fiecare seară se adună în jurul casei mortuare, lăsată și aceea de izbeliște, găști de tineri care beau, fumează, deapănă povești sau pierd timpul, strigând și înjurând tot felul de măscări. În grădinile din zona parohiei, găsești ce vrei: sticle de vodkă goale, măști folosite și aruncate, hârtia igienică atârnată în copaci, slujbe pentru morți în stradă, mucuri de țigări strivite în scârbă cu piciorul.

(click pe imagine)

În curtea bisericii, un monument de arhitectură emblematic pentru Arhiepiscopia Tomisului, sunt mormane de lemne și nisip. Preoții nu vin decât să-și ia banii și dispar, pretextând că e pandemie. Numai de sfântul Andrei nu a fost pandemie.

În plus, până de Înviere, timp de aproape zece ani, locatarii au fost terorizați cu alarme împotriva păsărilor. În timpul carantinei deveniseră atât de agasante pentru lumea care era nevoită să stea în casă, încât oamenii au insistat ca Poliția Locală să nu mai treacă cu vederea și să le oprească. Una dintre aceste alarme era chiar lângă acoperișul unui fost decan arestat pentru corupție. Culmea, imediat ce fostul decan a început să închirieze camere în sezon, alarmele nu s-au mai auzit.

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Casa mortuara functioneaza ilegal. Pentru a nu-l amenda pe Stoichin, politia locala ii amendeaza pe banda pe enoriasii lui care fac galagie in strada, adica ii chelesc de bani impreuna. Stoichinela jecmaneala sfideaza si arhiepiscopia pentru ca i s-a atras explicit atentia sa nu mai apara in scandaluri cu curve si sa nu isi mai tina slujbele pentru morti sub geamurile proprietarilor din zona.
0
0
Nu cred ca e treaba lu popa sa pazeasca strada sau sa se bata cu tinerii boschetari. Politia ce face? Cioburi ,tigari ,mizerie ....pai sa rezolve militia. Si noaptea de ce sa sune enoriasii? Daca gresesc imi cer scuze. Toate bune
6
1
Pai jivinele alea probabil ca vor sa semene cu alte jivine mai mature,care le dau exemple. Exerseaza si pe urma intra in hoarda hastagilor rezistenti,trec la dat cu pietre in jandarmi si in batrani sau unde li se spune.
4
0
ce mare fapta au facut? au aruncat copii niste hartie in copaci. cand erati copii, astia de la replica nu faceati la fel si alte prostioare care le faceam toti copii? ce stire de kkt, ca multe altele
1
7
Pacat de Biserica Constantin si Elena, era o frumusete pana sa ajunga sa fie batjocorita de un nesimtit. Tot cartierul este revoltat de nesimtirea parohului, din cauza asta pleaca toti pe la alte biserici. Scandaluri ZILNICE la casa mortuara, mizerie, betivi care se pisa prin gradinile blocurilor din jur, cersetori, cioburi, masini parcate pe trotare si strazi in mod haotic, slujbe in strada etc. Politia Locala ar trebui nu doar desfiintata ci si data in judecata pentru faptul ca un cartier intreg a fost terorizat ani in sir. Stoichin il sfideza si pe Teodosie, nu-i pasa de nimeni!
10
2
Stergeti,stergeti,dati numai ce va convine sau ce le place altora slugilor
8
0
sare de la una la alta nu intelegi mare lucru - ba da intelegem ca politia locala e zero barat si trebuie desfiintata.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614