REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

S-au deschis celulele de la Poarta Albă, pentru "săgeţile" carderului Ciupercă

S-au deschis celulele de la Poarta Albă, pentru "săgeţile" carderului Ciupercă

Replica API 31 mai 2014 | 00:00 944

Culeşi de pe străzi de poliţiştii constănţeni

Culeşi de pe străzi de poliţiştii constănţeni

Poliţiştii constănţeni au adunat mai mulţi condamnaţi de pe străzile Constanţei, printre aceştia aflându-se şi Florin Anton, dar şi Ciprian Moraru, parte şi din dosarul în care este cercetat fostul judecător Stan Mustaţă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa au identificat, la data de 29 mai a.c., un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 3,6 ani sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prin intermediul sistemelor şi reţelelor informatice de comunicaţii. Totodată, aceiaşi oameni ai legii au identificat 2 persoane, din Constanţa, cu vârste de 36, respective 43 de ani, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepselor de 5, respectiv 3 ani de închisoare, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni prevăzute de legea privind comerţul electronic, aici fiind vorba de Ciprian Moraru şi Florin Anton, membri ai grupării "Ciupercă".

Cu ce se ocupau "băieţii" lui Ciupercă şi ce legătură au cu fostul judecător Mustaţă

Ciprian Moraru şi Florin Anton, conduşi de Gabriel Ciupercă, au acţionat atât în Constanţa, Bucureşti dar şi în străinătate, prin plantarea de dispozitive şi echipamente care colectau informaţiile stocate pe benzile magnetice ale unor instrumente de plată electronice. De asemenea, ei apar şi în dosarul în care fostul judecător de la Curtea de Apel Bucureşti, Stan Mustaţă, este cercetat pentru luare de mită de la inculpaţi în vederea achitării acestora. Revenind la condamnaţi, şi poliţiştii din Mangalia cu sprijinul celor din cadrul Compartimentului de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa au identificat şi condus la Penitenciarul Poarta Albă, cinci bărbaţi pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614