REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Să ne veselim cu PSD: dacă pleacă Albu de la Prefectură, ce-aţi zice de Dumitru, Rapotan ori Dragomir?

Să ne veselim cu PSD: dacă pleacă Albu de la Prefectură, ce-aţi zice de Dumitru, Rapotan ori Dragomir?

Replica API 27 iunie 2018 | 21:30 382

Începând din data de 6 iulie a anului trecut, prefectul judeţului Constanţa este Ioan Albu. Numirea lui Albu pe funcţie a fost statuată printr-o hotărâre de guvern privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii. Venit de la cârma Direcţiei Judeţene de Agricultură Constanţa, Ioan Albu s-a confruntat, de câteva luni, cu o serie de şicane din partea “colegului” de la Consiliul Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, dar şi cu zvonuri cum că este iminentă schimbarea sa din funcţie.

Ei bine, cu cât se apropie data la care va “împlini” 1 an pe postul de prefect, cu atât se înteţesc “glumele” pe seama viitorului prefect: ba că va fi Dan Jeacă, subprefectul, pentru că este prieten cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, ba că PSD s-ar orienta către un fost finanţist, Dumitru Dumitru, ba că... şi Cristinel Dragomir, fost consilier judeţean, şi-ar dori funcţia!

Dar, dintre toate, cea mai amuzantă variantă aruncată pe piaţă este... Adrian Rapotan, fost şef al IPJ Constanţa! Rapotan nu este însă funcţionar public, „în plus, are o pensie bună de la Poliţie, plus salariu de la Nicolae Crăciun de la Cimitire, acolo unde este angajat în prezent”, susţin surse social-democrate.

Update:

Adrian Rapotan este angajatul lui Nicolae Crăciun, dar nu la Cimitire, ci la o altă firmă deţinută de afaceristul mai sus amintit.

https://www.replicaonline.ro/prefectul-albu-a-cerut-incetarea-mandatului-359602/

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti , niste jighimele , niste jegosi ! PSD-ALDE-PNL-PMP guzgani de ultima speta , nenorociti , defecti , panarame ...
3
1
Mai bine il punem pe bacalbasa prefect
5
1
vasile sugi cariciu ca e f bine acum la cj
2
1
Mari tradatori pisdistii astia, de fapt psd este armata 15 a rusa condusa de iliescu, maresal kgb , cel mai mare spion rus in viata. au vandut tara ungurilor ca sa poata fura in continuare
5
1
Fara Jeaca, postul fiind mult prea solicitant pentru unul ca el, nascut obosit si care traieste ca sa se odihneasca.
6
0
dragomir ar fi cel mai potrivit ptr functia de prefect. cu el la conducere, cjc mergea struna, acum ....
8
7
As ! Ne veselim cu PeNeLe ca ramane fara fug, adica Lodovico Orbu. Bre, aut, aut, aut ! faci partiduletzu de ris !
2
0
Ne intoarcem in epoca mazare si nicusor, ba da chiar psdul asta doar din astia vechi are, chiar nu mai vine nimeni acolo. Ies toti in strada la rezist si nu mai au astia oameni, sa aduca din nigeria atunci decat nicusor si mazare partea a 2-a
6
1
OMUL LUI NICUSOR CONSTANTINESCU
8
1
Dragomir ala care a cerut redeschiderea dosarului perdelelor forestiere dupa ce initial Nicusor fusese scos de sub urmarire ? Da chiar aveti oameni integri in psd! Noroc cu activitatea de avocat a sotiei sale care n-a castigat in viata ei nici un proces de valoroasa ce e, ca poate sa justifice restaurantele si saloanele de nunti pe care le detine
8
3
Esti o curva la fel ca .............
11
1
Ne-am saturat de securisti !
11
0
Domnul rapotan merita sa fie in fruntea Judetului Constanta ! S-a vazut ca poate si vrea atat cat a fost la carma Inspectoratului Judetean C-ta.Succes domnule Rapotan!
2
25
Hai Cristi Dragomir!! Cel mai competent si eficient!
13
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218