REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Să vezi și să nu crezi: Făgădău a făcut INSTRUCȚIE cu companiile de utilități

Să vezi și să nu crezi: Făgădău a făcut INSTRUCȚIE cu companiile de utilități

Replica API 21 aprilie 2015 | 17:06 89

Recent ales să preia atribuțiile de primar al municipiului Constanța, viceprimarul Decebal Făgădău a avut, marți, o atitudine de nerecunoscut. La Instituția Prefectului, acesta i-a chemat pe directorii companiilor de utilități din municipiu. Fie că vorbim de companiile de comunicații, de furnizare a energiei electrice sau de telefonie mobilă, Făgădău n-a iertat nimic și a făcut instrucție.

„Eu am văzut că nu prea răspunde lumea la confirmări, la solicitările colegilor mei și am apelat la un anunț de presă, tocmai pentru a face acest dialog. (...) Sunt nemulțumit de modul în care se intervine în domeniul public, în momentul de față. Indiferent de compania care intervine în domeniul public constat că remedierea se face fie cu întârziere, fie, în momentul în care se face, conduce la concluzia că mai bine nu se făcea. Înțeleg rațiunile de ordin economic, dar mi se pare de neacceptat ca ceea ce ar presupune respect față de cetățean, scuze în momentul intervenției și un parcurs transparent în informarea sa, să ajungă să se transforme într-un calvar și, în cele din urmă, în înjurături la adresa administrației, operatorului ș.a.m.d. (...) În momentul de față, asistăm la lucrări nesemnalizate, la lucrări abandonate, la lucrări prost executate, la lucrări parțial asumate, la lucrări care nu ne fac cinste! Nu aș vrea să vorbesc despre anumite zone, pentru că situația este una generalizată”, le-a spus Făgădău, directorilor pe fețele cărora se citea groaza.

Întrunirea a avut ca scop mobilizarea companiilor, informarea și pregătirea lor pentru un proiect de anvergură al Primăriei Constanța, care va demara în trei săptămâni, respectiv reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public.

Vom reveni!

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920