REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sabin Orcan sare la gâtul lui Bogdan Chirieac: 'Un ins care și-a scos la vânzare conștiința și care a făcut de râs această breaslă'

Sabin Orcan sare la gâtul lui Bogdan Chirieac: 'Un ins care și-a scos la vânzare conștiința și care a făcut de râs această breaslă'

Replica API 14 iunie 2019 | 00:00 192

Scandal uriaș la Antena 3 între Florentin Pandele și Bogdan Chirieac! Chireac, fondatorul DC News, i-a cerut joi edilului să facă publice fondurile oferite revistei Newsweek, după ce Pandele l-a acuzat pe analist că site-ul său de știri a primit bani publici de la PSD. Sabin Orcan, directorul Newsweeek România, a reacționat după acuzațiile analistului Bogdan Chirieac cu privire la presupusele contracte pe care publicația le-ar fi primit de la primarul din Voluntari, Florentin Pandele, scrie stiripesurse.ro

„De regulă, nu răspund la calomniile scornite despre noi de diverse personaje certate cu morala, cu logica sau cu legea. Îmi place să cred că publicul nostru e atât de inteligent încât își dă singur seama care-i adevărul.

Dar e culmea ipocriziei să fim calomniați de cineva ca Bogdan Chirieac - un ins care și-a scos la vânzare conștiința și care a făcut de râs această breaslă. Despre care chiar organizațiile profesionale au stabilit că nu-și merită eticheta de jurnalist, după celebrul episod al șantajului la șeful ANI. Și despre care am dezvăluit recent cum este plătit de PSD sau de CNAIR, ca să dea “știri pozitive”.

Ca atare, țin să precizez încă o dată: revista noastră nu a fost, nu este și nu va fi niciodată sponsorizată de vreun politician sau de vreun afacerist cu probleme penale. Și nici de vreo instituție a statului.

Toate finanțările noastre sunt legale și transparente: publicitate, proiecte speciale și evenimente, donații, împrumuturi de la asociați.

De asemenea, nu am primit niciodată bani de la vreo primărie. Cu atât mai puțin de la primăriile conduse de cuplul Pandele-Firea. Despre care Newsweek România a scris în repetate rânduri în ultimul an.

E de ajuns pentru oricine să dea o căutare pe site ca să găsească zeci de știri și dezvăluiri despre “isprăvile” celor doi”, scrie Orcan pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vazuto si pe asta . Borcanul isi da nadragi jos ca sa strige la altii HUO. O cacealma jindareasca intre pupincu... si activisti.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102