REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sabrina Nedelcu

Sabrina Nedelcu

Replica API 1 martie 2017 | 00:00 296

Consiliera Sabrina Nedelcu are mare, mare noroc. Colegii de la PSD fac zid în jurul ei, aşa că „putorile” care au îndrăznit să protesteze nu au decât să facă spume! Partidul n-are de gând să o sancţioneze, prin urmare, iubi Sabrina îşi poate continua liniştită apariţiile şi activitatea la CJC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penale carora le place moia
0
0
O cariera frumoasa, cladita cu multa carne in gura.
2
0
Nu mai comentati si nu mai deranjati! Fata are treaba, trebuie lasata sa gandeasca. Credeti ca este asa usor sa-i faca felatii lu' seminterlo . . .pardon, senatoru' brailoiu tit?!
1
0
O putoarea,o scursura a societatii,o betiva mizerabila care traiesti PE spatele mosilor din partid si sub masa ,CA asta este munca ei ,fara sa plateasca taxe la stat,pacat de parintii AIA CA nu au nici o vina ...CA ea e o putoare
1
0
O putorisca mult prea mediatizata.
1
0
fata asta cand nu vorbeste e foc , ea trebuie sa deschida gura sa il molfaie pe ala mic ca urata nu e
1
0
Aveti dovada ca aceasta tanara s-a exprimat in acest fel?Sau este numai o lucratura a unui specialist in fake news?
0
2
Are blat tare la psd
3
0
Multa,multa.multa ....!
1
0
ave-ti de cine va lua de surorile voastre sa spun numai eu , de raluca futuca si multe alte zdrente nu aveti de coment. bai zombilor ?
0
0
Si , parasuta asta inca mai este in partid ? Ei , bine , vrem sa stam de vorba cu pitipoanca intre patru ochi ! Iar cu partidul vom discuta prin doua- trei tone de dinamita !
4
0
si a cerut scuze a gresit e tanara. gata cu tiganiile dragilor
1
4
Fata asta, pe care nimeni nu o cunoaste, nici macar cei care o folosesc periodic nu ii cunosc fatza, e greu sa stai in picioare sub birou, are oare parinti? Nici macar lor nu le este rusine cu plodul lor? , are oare parinti? Convingeti-o dragi parinti sa se lase de politica, a reusit deja si pe voi sa va faca de RAS! Menajeaza-ti parintii draga mea si retrage-te, va veni vremea sa te inlocuiasca BOSOROGII si pe tine, daca n-au facut-o deja!
10
0
Criteriile psd hoti,infractori curve si analfabeti acesta este cheia succesului
5
1
este o membra PNL si nu inteleg de ce o tot acuzati. Noi PNL am spus ca in strada sunt doar putori si analfabeti. Sa terminam cu pomenile pesediste si salariile marite la toti prostii. PSD sa retraga cresterile de salarii. Ca asa vrem noi astia din PNL
0
5
Pai cum so dea afara PE putoarea asta ,cine le mai Suge PE sub masa la toti imputitii de mosi dar cu Bani multi furati de la noi,si asta e o munca,dar so imtrebam daca plateste taxe la stat ptr supt.. CA altceva nu face putoarea. Prostituta.scursura psd-ului mie scirba sa ma uit la ea .E o rusine ptr toate femeile
3
2
Pitipoanca parazita sa taca dracului atunci cand o suge ...
4
2
Nu e frumos sa radeti de o femeie care si-a julit genunchii pe sub birourile unor oameni influenti, pentru a-si asigura si ea un loc caldut. E greu sa-ti traiesti tineretea mereu cu gura plina.
12
2
Sa trecem la treaba:multa muie jigodie penala care esti, desi este foarte posibil chiar sa iti placa. Matsh acasa putoare ordinara.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614