REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sabrina Nedelcu, după ce i-a numit "putori" pe cei din stradă: „Îmi cer scuze public dacă cineva s-a simțit lezat sau ofensat”

Sabrina Nedelcu, după ce i-a numit "putori" pe cei din stradă: „Îmi cer scuze public dacă cineva s-a simțit lezat sau ofensat”

Replica API 2 februarie 2017 | 14:07 1318

Consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu, și-a cerut scuze public pentru că a folosit termenul de „putori”, cu referire la cei care au ieșit în stradă. Ea a explicat că vizați au fost doar membrii de galerie, care au ieșit să deranjeze în stradă.

„Nu este un punct de vede din funcția mea de consilier județean și nici un punct de vedere al PSD. A fost publicat pe pagina mea privată de Facebook. Nu este o pagină oficială. Îmi cer scuze public dacă cineva s-a simțit lezat sau ofensat. Singurul motiv pentru care am folosit termenul de putori a fost pentru că am fost informată că sunt prezente nenumărate galerii care doresc să ducă în alte direcții manifestele. Eu nu sunt de acord și nu promovez niciodată protestele violente. Nu doresc decât ca oamenii să își exprime liber și pașnic opiniile, ne dorim o țară civilizată. Asta cerem: vrem o țară europeană. Îmi cer scuze doar dacă se simte cineva lezat”, a punctat pentru Replica Sabrina Maria Nedelcu.

Iată ce a scris consiliera PSD:

„Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii gratiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare destepţi sunteti sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a postat Sabrina Maria Nedelcu.

PSD a trimis, de asemenea, un punct de vedere la declarațiile consilierului județean PSD:

„În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional.

BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație.

Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sabrina,pe langa ca esti urata ,esti si proasta.Ca toti PESEDISTII...
0
1
asta e o coarda proasta din gasca lui mazare, ce va mirati ? trebe sa muncim ca sa aibe da unde sa fure ei !
1
0
Marlyn ,stiu cine esti si iti spun sigur ca Sabrina e mult mai curata decat tine...imputiciune esti TU
1
0
Putoare esti tu sora a lui satan,de ce insulti tu ???IMPUTITO
0
2
Atat puteti ,sa injurati aci o femeie ,asta e valoarea voastra ,eu nici macar nu stiu cine e femeia asta dar vad ce imbecilitati scrieti pe aici si ce amenintari cu moartea adresati in spatiul public. O SFATUIESC PE FATA ASTA SA ADUNE TOATE COMENTARIILE SI SA LE PREDEA LA PARCHET. EXISTA O MULTITUDINE DE CONDAMNARI PRIVATIVE DE LEBERTATE PENTRU AMENINTARI DE GENUL ASTA IN SPATIUL PUBLIC. ESTE FOARTE USOR SA I GASESTI ,PARCHETUL POATE FACE ASTA SI AI CA EXEMPLU O CONDAMNARE DE 3 ANI CU EXECUTARE PENTRU ACEEASI CAUZA DE AMENINTARI DICTATA DE TRIBUNALUL BUCURESTI
3
0
ba voi voi sunteti Putori dar si vagabonti , sunteti oameni care traiti din banii publici , voi traiti de pe urma contribuabililor , bagavas pula in gura de saraci
3
1
D-nei ii penduleaza mintea,un puscarias poate sa aduca bani,dreptul la munca e consfitit de lege,numai ca ofical nu le putem oferi posturi conform pregatiri lor, acum lucreaza gut
1
0
Nu stiu decat sa scuipe si apoi cand se "impute" treaba sa vina si sa linga acolo unde au scuipat! RUSINE! Cu asa oameni in stat nu vom putea evolua NICIODATA!
4
0
o panarama infecta
3
0
in continuare nu gandeste cand vorbeste,dna. Se spune:"imi cer scuze pentru limbajul folosit", si atat
3
0
curiosule, mama ta a fost profesoara noastra... corecteaza asta.
0
0
Cati din voi ati trecut pe la scoala? Sa vedem daca gasiti singuri greselile ortografice din postarile domniilor voastre sau ma rugati sa va ajut.
1
1
Sabrino putori sunt cei care au votat cu voi.Se vede traba ca nu ai experienta politica. Voi trebuie sa aveti grije de cei care nu au votat, adica noi cei care vom iesi in strada pana cand ve-ti intelege si voi cum e cu democratia.
3
0
putoare e mata jegoasa imputita.cine cotizeaza la plimbarile voastre?NOI CEI CARE VAM PUS IN SCAUNELE DIN PARLAMENT.nu stiti sa munciti pt popor .decat sa injurati.sa furati si sa dati legi si sa scoateti infractori de pa parnaie care au furat tara ca si cum nu sar fi intamplat nimkic.esti o putoare imputita
7
1
intrebarea este: A FOST DATA AFARA? Ca stilul acestor ticlosi e s-o dea la intorc cunoastem deja, dar vreau sa stiu daca acesta ordinara mai este acolo pe banii mei! Daca a fost data afara din partid si din locul pe care-l ocupa si unde sunt convinsa ca nu face nimic! La Constanta este o mizerie infernala! Un oras profund corupt, o mafie care a paralizat intregul oras, MAFIA PSD, mafia lui MAZARE, acesti hoti au adus acest oras la cel mai de jos nivel al oraselor din tara, o bataie de joc, au paralizat toate functiile si locurile de munca cu pilele lor din partid, cu amantele lor.
10
1
Daca folosim astfel de limbaj nu facem decat sa ne coboram la nivelul ei! Ignorati-o ca si asa e vai de mama ei!
7
0
Oare daca ia-si spune : " -Auzi fa , esti o curva ! Hai sa o punem ! " si pe urma : " Scuzati va rog , nu va simtiti lezata ,am vorbit cu alta! " ,cum s-ar simti ,cum ar reactiona ? Dar in PSD e normala situatia asta , asa ca trebuie sa-i luam asa cum sunt . Dar mai bine nu ar mai fi...
6
0
Din pacate parashute ca acest specimen sunt si in Parlament si Senat...se cere reprofilarea lor pentru "munca" pe centura...
13
0
Sa va spun eu..,panarama asta de Constanta este curva unuia mai vechi din PSD Constanta,Dnl.Brailoiu. "Putoarea",este si dama de companie pentru un anumit cerc restrans,asadar stimati cetateni ce putea sa scoata din ea o panarama,o curva si o inculta adusa in C.L Constanta de un politician PSD? Numai bine voua,iar "putorii", La Multe Puli cu sanatate!
12
0
Zdreamta penala
10
0
E adevarat ca a vorbit gura fara ea...dar cu mama ei ce aveti? Cred ca ar trebui sa ne limitam in a jigni-o doar pe ea, ptr ca ea a facut acele afirmatii!
3
3
Du-te si te culca, proasto.
5
1
Dupa ce am auzit ce-a postat printesa p....ii singurul lucru care m-a uns pe suflet au fost comentariile de mai jos!
10
0
Adresa parasutei pentru contact direct ! Cu pusca va fi cautata si cu ciomagul , sa dea socoteala , mama ei de zdreanta !
6
0
Esti deja bifata putoare ordinara sugativa de puli si maciuci cu floci.
13
0
Sa justifice din ce traieste si cum a dobandit "matusa" Tudora Nitu cei 280000 de euro pe care ii cheltuie curvistina pesedista !!!! Stimati locuitori din Constanta , care ati votat cu PSD dar, care ati iesit sa protestati.....duduia v-a numit" putori" in semn de multumire ptr ca ocupa postul din cauza voastra !
9
2
ALUPIGUS blondo! Vai de capul tau
12
0
Fa Sabrino, te bag in p...a m...i sa te mai nasti odata poate nu mai iesi asa proasta!
13
2
Dupa ce ca esti curva mai esti si proasta. Poate ne spui tu ce impozite ai platit la bugetul de stat ca-n declaratia de avere nu ai niciun venit? Cred ca esti obisnuita sa fii platita,dar ghici ce? La CJ eu te platesc pe tine, eu, o putoare care munceste 10-12 ore pe zi, care are 40 de angajati si crede-ma cotizez foarte mult la stat. In concluzie, esti angajata mea dar nu ca sa te f--i ci ca sa ma reprezinti cu demnitate, aia pe care n-o ai!
29
2
Ce a intors-o ea repede canda vazut ca a " imbulinat-o" !
26
1
Psd cta alaturi de R.A.D.E.T.cta trebuie sa ceara scuze si unui "tigan imputit" angajat al regiei
8
3
Toate muistele inculte ajung "cineva" doar pentru ca isi pun fundul si gura la bataie. Zdreanta mica, daca asa ajungi "sus", am mai mult respect pentru un cacat de pe strada, decat pentru tine. Esti o muista si tu si ma-ta aia care te-a facut! Poate a supt-o si ea in loc sa stea la munca de dimineata pana seara ca si toate "putorile" de la care ia bani statul.
10
1
Cand sugi pu a de mare sef psdist ai impresia ca si tu esti vreo mare scula.Asa si este numai ca tu esti doar o mare parasuta
19
1
nici toti banii din lume nu iti vor sterge golurile din suflet si eticheta de curva. esti o ordinara parvenita. sper ca dormi bine noaptea in sutele de mii de euro. infecto
22
1
A dracu jigodie imputita,o putoare,o parasuta ordinara,sa te vedem intre patru scanduri si cu lumanari la cap. Luat-ar Dracu de PUTOARE ORdinara!!!
20
3
Pe str Poporului. aproape de intersectia cu Bd Lapusneanu, vis a vis de o spalatorie auto, se afla Agentia de turism ...Travel. Acolo lucreaza duduia atunci cand nu este escorta lui Brailoiu. De fapt este cam patroana iar despre taxele pe care ea le plateste pe la stat poate ne spun ANAF, politia sau parchetul pentru ca nu cred ca stie consiliera ce este aia casa de marcat sau chitantier pentru veniturile ei: vorba aia, are spate la partid.
21
5
Esti o ZDREANTA !!!
18
4
sa te pisam in cur zdreanta muista inghititoare de puli belite, cate belite ai morfolit sa poti ajunge consiliera nebuna mica, sa ai parte numai de bine, a dracu harnica si muncitoare ce esti tu la stat.
18
3
Te scuzam..erai la munca dupa 30 de libere date bugetarilor...erai stresata te inteleg...usor nu cred ca-ti este...
17
2
Zdreanto in vitrina la Amsterdam cu tine
24
2
Ia zi shtoarfa ordinara, luate-am la rind la frecat, nu ca ti-ar place????
15
3
Iertati putoarea asta blonda, numai curu ei stie cat trage sa fie in carti la partid. Inbatraneste si o sa moara de foame pe centura
20
2
ma simt lezat cand nu mi-o sugi ca lumea scarba ps..dista
20
1
Astia sunt PSD.isti....usor usor isi dau arama pe fata cu totii....ei nu mai rezista... strada o sa reziste
14
2
Lu asta parca i-am bagat magaru in grajd acum vreo 3 veri la Mamaia pe plaja!
15
3
Hai clic dreapta delet, date-n morti mati, nu stam la discuti
7
2
O sa va dau la toti astia care postati numarul de telefon multa mu.e inconstientilor. Mai terminati ca nu a dat in cap. Parca era o tara libera sa isi spuna parerea care cum vrea.
4
16
Tu esti inconstienta, duduie, daca in conditiile actuale te trezesti facand asemenea afirmatii. Nu ti-e frica sa iesi pe strada? Gandeste-te bine, s-ar putea sa te intalnesti cu noi, "putorile" si corporatistii pe care ne urati voi, PSD-istii. Nu suntem noi cei
16
5
Cum adica 'daca'?...
4
2
Pe parasuta asta a tras-o si spuma navodariului PSD acum a avansat la Constanta . Afara cu ea !
15
3
Curva partidului
22
3
Fac ceva pe scuzele tale,desteapto!!!! habar nu ai ce inseamna munca .Adevarata putoare esti tu!!!! mars la munca nu la comentarii de cacat
27
3
Dar ce sa-ti ceri scuze, eu la zic paraziti, milogi, cersatori, o reguleaza si pe ma-sa pt. 50 de lei ca debilul ala de aseara din Bucuresti.
11
3
pwla mea e zdreanta asta?
15
4
Gaoazele care o ataca postand telefonul si adresa sunt niste criminali, e plina romanica de nebuni care ar putea sa-i puna viata ei sau familiei in pericol.
5
15
Dimineata in strada pot fi someri pensionari oameni in concediu nu neaparatPUTORI,sa nu vb. pina nu vezi si pina nu stii sigur,nu dai deloc dovada de pers. intelectuala
14
3
Nu e doamna e o javra ! Nu face politica , ci face periculoasa coruptie pentru tara . Sa fie impuscata jigodia , sa fie violata de membrii de partid -retardatii de la Poarta Alba - sa fie introdusa in conducta de gaze naturale care duce la circul de stat ... Javra !
20
4
pai si noi ne cerem scuze ca te vedem ca o vaca proasta si fara minte. cine stie cine dracu te-a bagat si pe tine in politica ca altfel nu vad nimic de capul tau.
17
2
si ce cauta in CJ?
18
2
Pentru ca nu avem pretentii. Tu saracuta esti doar o unealta, incerci si tu sa traiesti. Ai grija sa nu ti se urce la cap si sa faci ceva dupa gandirea ta ca, uite, faci prostii. Cand iti mai trece cate ceva prin cap cere intai aprobare de la stapani sau mai bine abtine-te.
22
2
Pitiopoanca distrusa! Daca nu esti finantata te pisi pe priza! Tu nu ai bani sa treci strada! Brailoiu te-a scos la produs in Spania sau te imparte cu frasu la Eforie? Scursura! Agentia ta de turism e un cacat, poate ar trebui un control Anaf!
28
3
Cine stie sa puna adresa sa afle toata lumea
20
2
Sa te iubesc in gura de muista!
18
3
Psd constanta o gloata de curve cum este si Blonda asta penala
22
2
Ce se fute-o pe blonda asta
16
1
Este regretabil ca astfel de femei de proasta calitate si moralitate ajung datorita " calitatilor" pe care le au, consilieri judeteni... astfel de oameni ne conduc?! Vaaai Romania!
26
3
pentru pro psd acum ati vazut ce rapandule muiste ati votat. nu va aveti copii si nepotii pe constiinta? huoooooooo pachetarilor sarmani!!!!
23
2
Stsi jos si linge-o ca tarr esti prost...ai a3 in cap...dai limbi fetei
5
4
Maria Nedelcu este o jegoasa care sta in cartierul Tomis Plus.....in urma cu cateva luni Politia a amendat-o pentru ca si-o tragea cu un mosulica in masina, in parcarea subterana, surprinsa fiind de vecini.
23
3
AMANTA CUI MAI ESTE SI BOSCHETARA ASTA DE maria cui suge...pixul cum isi permite sa jigneasca populatia din bani nosti isi trage COMISIOANE ...ea insaji este o PUTOASRE....O CURVA
23
2
0733896987
15
2
Fufa asta trebuie data in judecata pentru calomnie cat mai curand...adica..urgent si cautata un pic la avere de organele abilitate.
24
3
Chiar daca a folosit expresii nepotrivite, este de admirat ca o femeie a avut curaj sa spuna ceea ce liderii partidului ar fi trebuit sa spuna.
9
18
Am votat PSD, dar deseara sunt in strada. 'r-ar ma-ta a dracului de pitipoanca!
26
7
Oare cum ar fi ca circa 10 ..30..100000 de ''putori'' sa-i faca respectivei plangere penala ptr calomnie!? Si niste daune morale!!??
20
2
N-ai nici macar un an din cei sapte,si datorita traficului de influenta din PSD pacat ca ai ajuns sa ocupi o pozitie care nu o meriti . RUSNE!!!!!
19
2
Sesizati ma ANAF si parchetul cu privire la veniturile domnisoarei de companie. Sa vedem daca mai are tupeul asta!!!
26
2
Asa sunteti psd istii omorati si dupa aia va cereti scuze cine va mai voteaza odata am votat psd dar nu mai vedeti voi vot
20
4
Oare pe aceasta duduie liftul o ia?
18
3
Cand o sa vii sa imi faci mie treaba la serviciu,atunci cand o sa imi platesti tu mancarea,intretinerea,ratele si toate danganalele atunci si doar atunci sa iti permiti sa ma faci putoare. Pana atunci ma pis dezinteresat pe scuzele tale. Mutate in alt oras. Constanta nu are nevoie de nenorociri ca tine.
21
3
Curva dracu"! Se linge cu analfabetul si mafiotul de Brailoiu. Jeguri
32
4
asta si cu ala de face shaorma consilieri judeteni,voi stiti pe cine votati ?
13
3
Gura bate curu' duduie. Vei regreta ce ai scris. Noi te cunoastem...
24
3
Putoare ordinara. Vrea sa spuna ca acasa gandeste intr-un fel si cand se duce la furat, pardon, la munca gandeste altfel? Adica poti fura de cate ori vrei, iar daca te prinde restitui doar pt. acel furt? Daca furi o haina de 100 lei faci puscarie dar pt. 35000 euro pleci acasa linistit?
20
2
asta mi-a fost colega de facultate.... prins upt pula si pile a ajuns consilier...
23
3
gunoi de om, ghena de sloboz pentru toti umflatii
22
3
putoare agramata, in text, intre sunteti si sclipitorilor trebuia pusa virgula! sa fiu al naibii daca inteleg cum dracu a ajuns asta consilier judetean!?
24
3
scuze-ti ceri cand calci pe cineva pe picior. Vaca proasta! scuze...
22
4
DAR CAND O SUGI CE ESTI ? PUTOARE, PARAPANTA SAU RABANDULA?
24
3
sa-i transmita cineva domnisoarei ca-i proasta.
22
1
Boscherariilor din strada...PSD vind cu vre o 200.000 de oameni in Bucuresti inarmati cu bate,topoare si pistoale.
6
20
ar trebui sa nu dispara definitiv din viata politica, din pacate, isi sterge fb si la urmatoarea campanie reapare. Tine minte Constanta si nu o mai vota data viitoare!
17
3
O parasuta. Din salariul meu se hranesc javrele ca ea.
25
2
Mai bine ,,putoare '' in strada decat putoare pe sub senatori , deputati si alti membri ,,marcanti"
27
3
Dar cine este fufa?Si te rugam sa nu ni te adresezi cu aceleasi cuvinte cu care ti se adreseaza tatal tau.
20
3
O zdreanta proasta , du - te si mai sugi cateva puli , dupa ce termini de supt , cere-ti scuze oficial hahahah ce zdreanta saraca si proasta , du - te fa si mai linge niste cururi psd-iste
16
3
Bai, nu mai scrieti pe replica ca citeste si sabrina. S-a ascuns de lume, telefonul ie public, toate e impotriva ei. Ce sa faca fata? Mooe la toti nu poate ca sunteti prea multi, mai e si doamne. Deci o esalonare, 10-20 pe zi, facem rand frumos, lista de asteptare...cativa ani e ocupata.
14
2
PUTOARE ORDINARA ESTI TU, "MUISTO"
18
3
sa imi sugi pula la 08 ca la 9 ies la proteste
18
3
Bravo ! Asa te vreau . Toti nistw putori
7
15
tu o lingi dar nu te lauda!
13
2
Sabrina Nedelcu 0733896987
11
4
la 9 dimineata nu era nici o galerie acolo , galeria a aparut in adapostul noptii ca sa nu fie prinsi, imi pare rau domnisoara dar scuzele tale sunt puerile si ne sfideaza inteligenta , ti-ai spus o parere acum trebuie sa ti-o asumi avand in vedere ca esti consilier pardon fost consilier pt ca tocmai ti-ai ingropat pseudo-cariera pentru care probabil nici nu ai muncit ci doar ai fost interpusa!
27
2
Sugi cocaru la cativa acolo in piata o sa te scuze. Pai fa pizda proasta tu nu ai facut nimic in viata asta . . .
25
1
labagiu basist , daca nu esti in stare s-o futi , o scuipi . Eu nu o scuip....
5
23
Pai care ne numarate galerii mai fata ,?cate echipe are Maicata in Constanta ca sa iasa galaeriile in strada?Si ai fost tu Informata tu primesti telefoane sa te Informeze lumea Cand stai prin Birt,"putorile"care au iesit in strada poate din ei au iesit sa te voteze si pe tine acum ceva timp,dar tu cu mintea ta aia Gingasa nu te ai gandit can ai vorbit dar acuma ca te ai vazut in Functia ta cea mare nu iti mai pasa k te iei de unu de alti sau de Mata,tu ai asteptari mai te vezi deja vro Udrea in politica adica tot 0 esti fix PIELEA
19
3
desfa picioarele mai mult ca nu te ud bune !
17
2
Esti o betiva mizerabila si o drogata notorie
22
3
cere i prostului ce n are;cum a ajuns destrabalata asta sa conduca DOBROGEA?!
17
3
amanta lu brailoiu ,suntem in tara in care secretarele ajung in parlament in consilii sau chiar ministru de interne ce vreti atit le duce capul pe aceste sugatoare care si-au facut cariera in fatza slitului pesedist
28
3
Stiti cat bea fata asta? Va speriati e o betivanca
28
4
Gunoiule de om
17
3
In conformitate cu datele inscrise in declaratia de avere, consilierul judetean PSD nu a avut in anul fiscal 2015 niciun venit realizat in urma vreunui loc de munca, aceasta traind, practic, din mostenirea primita de la Tudora Nitu, din Nuntasi, judetul Constanta, mostenire estimata la 280.000 de euro. QED
30
2
ma cac pe fata ta de muista jegoasa imputita. te scuip in freza data viitoare cand te vad in constanta. muisto!
26
5
Vorbeste de putori o pitipoanca care ani de zile nu a avut nici o sursa de venit declarata. Probabil a produs cu gura, caci pe cale scrisa se vede ce tampenii debiteaza.
27
2
Cine plm e tarfa asta?
23
2
cine vorbeste de putori? Putoare esti tu, NESIMTITO, asta se vede din pozele postate. Cine si cum a lasat-o sa ajunga acolo? Ce a prestat?
25
1
Cum sa va explic eu..... Secretul pasaricii e ca atrage mosi. Daca stii sa o arati, fraierul pune botu.
20
1
Psd nu este reprezentata de aceasta entitate .Oricum a luat locul altcuiva din partid care a muncit mult in zona .si a fost schimbat cu ea doar pentru ca este asa cum banuiti...blonda si are talente ascunse .Dar asa se intampla cand faci ore suplimentae cu sefu.
21
3
Sabrina , consilier judetean ? Pe spatele cui a iesit ? Mare destepta , a prestat si ea ceva si gata a avansat .RUSINE , RUSINE
24
2
Doamna Nedelcu demisia este singurul lucru care va poate spala onoarea ,ALEGETI-O.
29
2
PSD este la putere asa ca mars la munca .Va da Soros bani de ciunga sa iesiti in strada si acum ca va zice cineva adevarul in fata nu va place .Sunteti si veti ramane niste slugi asa mars la munca .Pentru un vot pe care il dati la patru ani primiti pomana sociala de la psd 4 ani.Asa ca da sunteti PUTORI.
5
36
multa multa muita cu multa sperema de la tot poporul la tineri frumosi si liberi la tampenii. Bine va fac acesti pnl-ei si psr-ei ca va da foc si ardeti ca soareci prin cluburi si toate astea cand vor sa schimbe guvernele ce va fac si voua bine dar la cata cretinitate exista in voi nu vede-ti nu auziti.
4
22
Are dreptate,asta care sunt in strada cand mai muncesc,oare contribuie la stata cu impozite.La munca nu in strada.
4
33
Muista penala curva psd aceasta centurista.
30
4
Any be baxana sa moara familia ce borfet periculos din Navodari. A supt la PSD si acum consilier ea estem. - Problema e ca atat ea cat si cei din jurul ei stiu cat e de proasta fetita asta. Un gunoi de om , la fel ca si restul din PSD constanta. Mars pe centura jegoas-o !
21
2
Putoare este ea , parasuta partidului ! Totusi , pentru ca am ceva experienta in comunicare publica , trebuie sa-i spun nulitatii in cauza , ca o tarfa ar trebui sa deschida gura doar ca s-o suga ...
33
3
Du-te dracu de tarfa!
28
3
domnul senator titi liviu brailoiu oare stie ce faci tu cand ramai singura acasa ?
27
4
Bai putoare, taci in mm si nu mai manca atatat rahat ca ai fost informata. IESI in strada si nu mai da cu parerea de la caldura, de pe scaun, esti in psd si te complaci cu ideea de furaciune si vacante scumpe, te doare la ovare de soarta a milioane de roamani care mor de foame, nu te gandesti la bunica ta ca nu are bani de medicamente ca sunt oameni putori cum le zici tu care incearca totusi sa isi caute de munca si nu s integrati in socitate de nepotisme si rudenie cu javre ca tine. Sa ti fie rusine! Toti cei din psd daca ar avea creier si-ar da demisia hotilor!
22
3
Cetatene,cand spui suflet, vrei de fapt sa spui pizda, nu???
26
4
...primarul si consilierii lu peste prajit care nu fac nimic, nu au nici viziune si nici solutii .Parca are primarul un consilier, pe numele lui mihai petre....care e un mare fute vant, un hent si un neica nimeni.Care este rolul lui in primarie, caci in campanie nu a facut nimic. S a aciuat dupa alegeri paduchele asta.
21
3
Cine e bagatela asta ? Curios cat e "scurtu" la coaja asta ...
24
4
asta am gandit sub birou cand sugeam pwla lui stroe
28
4
Cui ii freci bastonul tanti de te-a lasat sa ajungi in politica .Cred ca in timpul actului te pune sa vorbesti obscen ca de altfel nu poate lupta contra gravitatiei si astfel ai deprins un nou vocabular
25
4
atata timp cat ai o functie publica si reprezinti un partid nu este normal sa ai un astfel de vocabular. felicitari pentru lupsa de cultura pe care o aveti
32
4
singura putoare esti TU proasto, poftim limbaj de stoarfa ordinara
27
5
DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA
31
6
Esti o fata cu un suflet foarte bun. Prostii nu au decat sa interpreteze ce vor.
11
34
Nu exista punct de vedere al persoanei tale si alt punct de vedere al functiei. Doar Ponta vota intr un fe in calitate de prim ministru si altfel in calitate de deputat pe aceeasi problema, respectiv Rosia Montana. Se pare ca e o boala a Psd sa va asumati mizeriile
27
4
Bravo baby!!!
5
28
ca persoana publica, nu ai nici o scuza !! iar atitudinea de dispret si jignirile pe care le-ai adus altora, te reprezinta!!
41
6
Sugeo fa, te cotesti dupa ce ai gafat o
36
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218