REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Saghiu se ține de cuvânt: a început asfaltarea străzilor din Murfatlar

Saghiu se ține de cuvânt: a început asfaltarea străzilor din Murfatlar

Replica API 12 mai 2016 | 00:03 194

Primarul din Murfatlar, Valentin Saghiu, promitea la jumătatea lunii martie, anul curent, că o să asfalteze 26 de străzi din localitate și că va reamenaja toate parcurile și locurile de joacă. Acum, Saghiu anunță că s-au demarat deja lucrările propriu-zise de asfaltare, după cum a promis cetățenilor. De asemenea, el precizează că are în vedere și situația locurilor de joacă, motiv pentru care s-a votat deja un proiect de hotărâre al Consiliului Local privind reabilitarea acestora.

Valentin Saghiu menționa în luna martie, anul curent, că se va ocupa de numeroase probleme din localitate, ce necesită a fi soluționate. Este vorba despre asfaltarea a 26 de străzi, reamenajarea locurilor de joacă și altele. Referitor la situația infrastructurii din Murfatlar, primarul preciza la mijlocul lunii martie, anul curent, că licitația este încheiată și că urmează obținerea ordinului de începere a lucrărilor propriu-zise: ”S-a terminat licitaţia şi trebuie să obținem ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a 26 de străzi din Murfatlar. Pentru toate străzile care au rămas neasfaltate, am dat ordinul de începere a lucrărilor. Firma care se va ocupa de acest proiect este Telor Invest”, preciza edilul în luna martie. Recent, acesta a anunțat că lucrările de asfaltare au și început și că muncitorii se străduiesc să facă intervențiile lor pe drumurile publice cât mai scurte, astfel încât să nu creeze neplăceri locuitorilor: ”S-a dat startul lucrărilor de asfaltare. Așa cum v-am promis, lucrările de asfaltare a celor 26 de străzi din Murfatlar și a celor 13 din Siminoc au început. Imediat ce am primit bani pentru a plăti societatea care face lucrările, ne-am și apucat de treabă. Pentru că ne dorim calitate, constructorul va înainta cu lucrările de îndată ce vremea ne va permite. La acest moment s-au început lucrările pe străzile Matei Corvin, Bradului și Aleea Deversorului. În ceea ce privește stadiul lucrărilor, la Siminoc ne străduim să intervenim pe toate străzile în același timp. Știu că este o perioadă grea pentru locuitori, dar vreau să îi asigur că ne străduim să scurtăm perioada de disconfort”, a anunțat Saghiu. Locuitorii din Murfatlar se arată mulțumiți de activitatea primarului și de faptul că își ține promisiunile făcute cu câteva luni în urmă: ”La Siminoc, străzile arătau ca după război acum un an. Acum poți să circuli fără probleme și totuși se lucrează”, spun locuitorii. Referitor la aspectul locurilor de joacă, Saghiu spune că în aprilie a fost votată o hotărâre de Consiliu Local pentru reabilitarea acestora: ”În ședința Consiliului Local de joi, 28 aprilie, a fost votat proiectul de hotărâre pentru reabilitarea locurilor de joacă din localitate, iar până la sfârșitul anului dorim înființarea unor noi spații de acest fel”, mai spune Valentin Saghiu.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614