REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Șahista Maria Anghel, MEDALIATĂ cu AUR la Campionatele Naționale de ȘAH pe Echipe de la Iași

Șahista Maria Anghel, MEDALIATĂ cu AUR la Campionatele Naționale de ȘAH pe Echipe de la Iași

Replica API 22 iulie 2021 | 00:05 2613

Șahista Maria Anghel, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, fiica regretatului Panait Anghel, a reușit să pună în valoare, încă o dată, capacitățile sale pe care le are în sportul minții. Maria a obținut, alături de colegele sale, locul 3 la campionatele Naționale de Șah pe echipe de copii, juniori și tineret, eveniment ce s-a desfășurat la Iași. Satisfacția este cu atât mai mare cu cât fetele au concurat cu cele mai bune echipe din țară. Maria și colegele ei au devenit triple campioane naționale pe echipe la toate cele 3 probe: șah clasic, șah rapid și blitz.

Sala Polivalentă din Iași a găzduit în perioada 12-20 iulie 2021, Campionatele Naționale de Șah pe Echipe de copii, juniori și tineret (categoriile 8-20 ani) la șah clasic, șah rapid și blitz. Constănțeanca Anghel Maria a reușit să ducă tradiția mai departe și, împreună cu Bucur Denisa, Pelin Ana-Maria și Apostu Milena, au reprezentat Clubul Dinamo București Centrul Sportiv Brașov, la categoria tineret, fete 20 ani. Echipa feminină a reușit o performanță frumoasă la nivel național, câștigând 3 medalii de aur, devenind astfel triple campione naționale pe echipe, la toate cele 3 probe: șah clasic, șah rapid și blitz.

Fetele au concurat cu cele mai puternice echipe

Medaliile obținute de fete sunt cu atât mai valoroase cu cât ele au concurat împotriva celor mai bune echipe din țară, la o categorie de vârstă cu mult peste vârsta lor, Maria Anghel abia împlinind luna aceasta 17 ani. Maria este foarte bună prietenă cu ale sale colege, prietenia lor, care durează de câțiva ani, fiind o motivație puternică, contribuind, astfel, la succesul obținut.

De la stânga la dreapta: Denisa Bucur, Milena Apostu, Ana-Maria Pelin, Maria Anghel

Maria mulțumește tuturor persoanelor care au fost alături de ea și care au ajutat-o să ducă mai departe visul ei, început sub îndrumarea tatălui ei, încă de la vârsta de 5 ani. Și nu în ultimul rând, mulțumește antrenorului Nanu Ciprian pentru sprijinul acordat, atât moral, cât și profesional, acesta fiind alături de ea pe tot parcursul evoluției ei.

Felicitări Mariei Anghel pentru performanța obținută!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218