REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sală de sport inaugurată la Mangalia, cu ocazia deschiderii anului școlar!

Sală de sport inaugurată la Mangalia, cu ocazia deschiderii anului școlar!

Replica API 12 septembrie 2018 | 23:21 447

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, a inaugurat noua sală de sport de la Școala Gimnazială „Sf Andrei”, investiție realizată cu finanțare guvernamentală, prin Compania Națională de Investiții. Evenimentul a avut loc, cu ocazia deschiderii noului an școlar, în prezența cadrelor didactice, elevilor și părinților acestora.

Noua sală de sport are un teren multifuncțional, tribună de 180 de locuri, vestiare, grupuri sanitare și toate dotările necesare desfășurării activităților în condiții optime. „Cei 450 de elevi ai unității de învățământ au, acum, o sală de sport modernă, unde pot face orele de educație fizică sau antrenamente la diverse discipline sportive.

Proiectul, în valoare de aproximativ un milion de euro, a fost realizat cu finanțare guvernamentală, în urma demersurile făcute de Primăria Mangalia, încă de acum 4 ani”, a declarat edilul.

El a mai spus că, la vremea respectivă, Primăria a depus, la CNI, dosarele pentru două săli de sport, respectiv la Școlile nr. 2 și nr. 3. „Primul proiect finanțat și finalizat este acesta de la Școala „Sf. Andrei”, dar facem în continuare demersuri și pentru sala de sport de la cealaltă instituție de învățământ”, a completat primarul Mangaliei.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se face ca in timp ce oamenii protestau impotriva demolarii garajelor, in consiliul local, domn primar, radu cristian, a propus, si s-a si votat favorabil, cca 20 de de propuneri cu drept de superficie pentru constructia de garaje ale acolitilor sai!!! Pe unii ii demolam si pe altii ii protejam ca sunt angajatii si aservitii primarului? L-am vazut la poz. 29. Pe Emil Hanganu! Pai asta nu-i angajatul primariei sau ordinul asta de demolare este doar pentru prosti! Hanganu sta langa Tosca, Pelican si garajul si-l face in curtea spitalului!!!!!! Woau cata nemernicie! Nu trebuia sa votati o as
1
0
Terenul de basket e ca naiba, pentru ca inaltimea libera e mica. Sala asta n-o sa vada niciodata un cos de-ala de ultima secunda, dintr-o aruncare maiastra de la un panou la altul. Pur si simplu mingea se va duce printre fiarele-alea de pe sus. In rest....foarte buna pt judo. Si dansuri populare.
2
0
Sunt bune si asa ! Probabil urmeaza sa i se aduca imbunatatiri !
1
2
O gramada de fiare. Construiti ba sali de sport cum trebuie si nu mai urmati tiparul salilor facute de tiriac din care se distribuie ajutoare ca din hale de depozit.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102