REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Salarii în avans pentru bugetari înainte de minivacanţa de Sfânta Maria

Salarii în avans pentru bugetari înainte de minivacanţa de Sfânta Maria

Replica API 10 august 2017 | 00:13 621

Bugetarii din instituţiile care trebuiau să primească salariile săptămâna viitoare vor primi banii în avans, înainte de minivacanţa de Sfânta Maria, potrivit unui ordin la ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa, publicat miercuri în Monitorul Oficial. Angajaţii din 20 de instituţii publice vor încasa lefurile până la finalul acestei săptămâni.

Astfel, potrivit ordinului de ministru, angajaţii din ministerele Afacerilor Externe, Dezvoltării Regionale, Apărării, Internelor, Muncii, Tineretului, Educaţiei, Sănăţii, Culturii, Cercetării şi Românilor de Pretutindeni, alături de angajaţii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), ai Academiei Române, ANSVSA şi cei ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate vor primi salariile aferente lunii iulie pe 10, respectiv 11 august, cu câteva zile înainte de minivacanţa de Sfânta Maria.

De asemenea, pe lista publicată în Monitorul Oficial sunt şi angajaţii a patru servicii speciale care vor încasa salariile mai devreme. Este vorba despre SRI, SIE, SPP şi STS.

Toţi aceştia angajaţi ar fi trebuit să îşi primească salariile în 15 august.

Autorităţile locale nu intă în acest ordin al ministrului Finanţelor pentru că acestea îşi stabilesc modul de acordare a salariilor, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mariti repede pretul la benzina
0
1
PSdragnea e votat de bugetari si alti dependenti de banul public;dupa cum observi deja tara e invrajbita,dragnea a jucat inteligent.ca n-or sa mai aiba peste ceva timp bani sa stimuleze mocangii asta-i alta poveste.ei si-au asigurat cum ar veni propriile interese si restul da-i in plm ca-s fraieri.asta e psdragnea,partidul votat de tiganet,sclerozati si asistatii sociali nemeritat.
1
0
Cine-s bugetarii ,toti avem dreptul sa fim bugetari .Ar trebui cei care au terminat la stat cu burse sa fie bugetari iar cei care au terminat facultati particulare fluierand sa treaca in mediul privat sa vada si ei ce inseamna batjocura .
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369