REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șalău pane... cu viermi! Iată cu ce a fost servit un turist la Cleopatra!

Șalău pane... cu viermi! Iată cu ce a fost servit un turist la Cleopatra!

Replica API 8 august 2017 | 00:02 894

Video

Video

Un turist a avut șocul vieții lui la o autoservire din stațiunea Mamaia. Și-a comandat un șalău pane pentru a mânca cu fiul său, de la autoservirea Cleopatra... iar acesta a venit cu VIERMI! Când a tăiat bucata de pește cu furculița pentru a-i da copilului, nu mică i-a fost uimirea să vadă cum viermii se plimbau liberi prin peștele gătit.

Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului au fost în control la unitatea alimentară, care a fost ulterior amendată cu suma de 5.000 de lei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...amenzile sunt prea mici ... nu sperie ... ar putea incepe de la 10000 eur...
8
0
Du-te-n pula noastea cu scrisul tau de cretin oligofren!
6
0
Autoservirea Cleopatra ar trebui inchisa definitiv. Turistii nu ar trebuii sa mai manance nimik de la el. Daca vreti sa traiti,nu mai mancati
5
1
A platit doar salau si a luat si viermi!Super oferta! Ce-ai facut ma nene ma.... ai luat mancarea viermilor?
5
0
Fraier moldoveanu kre a mankat la grasu ala skarbos k ku 10 lei sa ducia la kaufeland si asi loa 300 da grme da parizer sio paine si asi facia o corabioara kra ai tinia toat ziua matu plin si bia sio apa an aia 10 lei
0
7
AM FOST LA AUTOSERVIREA DE LA MELODY FOSTA TAVERNA MANCARE EXCEPTIONALA, CURAT SI PERSONAL POLITICOS. RECOMAND!!!!!!!!!
1
0
CLEOPTARA ESTE CEL MAI MARE JEG . AU CARNE EXPIRATA !!! AM LUCRAT ACOLO !!!! INCHIS PE VIATA !!! ARE OAMENI LA NEGRU NU PLATESTE NICIODATA !!! SE DA LA ANGAJATE !!! GRAS LIBIDINOS !
12
0
Opc ai inceput sa ai mila de criminali? Doar 5000 asta e masura la ce colcaie in cleopatra. Toti niste slinosi si imputiti. Asa si mancarea. Poate faci un control adevarat. Ce zici?
11
1
Asa INVATA DOMNUL CONSILIER AL CONSTANTEI FACUT PESTE NOAPTE SA INTOXICE OAMENII CU MIZERII la bodega lui zis si Cleopatra. Consilier cu sarb de trib,vai de Constanta noastra, unde-s oamenii de alta data.
11
0
Dragi inspectori OPC va rugam respectuos ca sa verificati in detaliu fiecare dugheana si stufaris numit restaurant sau fast food pentru ca vor murii oameni daca voi nu va faceti treaba. Inchideti orice scarbotenie de tereasa,pizzerie sau fast-food atat timp cat va zgarie simturile odata intrati acolo. Va rugam frumos,noi cei multi si neputinciosi.
18
1
Nu zice nimeni ca portia de 100g de salau costa cat 1 kg de salau in piata?
9
1
Tutu-le ti a venit randul frate. Miliardarule nu ti mai ajung banii te caci pe cur de bani ce ai
12
1
Inchisa locatie definitiv, pe veci, si ca masura complementara, pus Tutu sa manance tot. Mortii mamii lor de borfasi, pusi pe inavutire pe spinarea turistilor. Ne intrebam de ce nu vin turisti straini pe litoral, acesta este un exemplu de prostitutie comerciala!
23
1
Domnule Horia, de data asta de ce nu v-ati dus cu televiziunile si de ce nu a fost inchisa autoservirea? Dupa cum se vede treaba sunt si locatii unde nu prea va lasa sefii sa aplicati legea. Hai ca sunteti simpatic...
23
0
Un tepar ordinar!!!
19
1
Cred ca e vorba de Tutu,care a fost seful Casutei Prahova pe timpul lui nea Nicu!
20
0
CE VI SE PARE ACUM AIUREA LA TERASA CLEOPATRA , ASA A FOST MEREU , ESTE DOAR LOCUL UNDE SE FACE BANI , NU CONTEAZA CUM , SA FIE MULTI , MULTI BANI , VIERMII SUNT DOAR UN ASPECT , SA VEDETI LOCATIA , SA VEDETI ANGAJATII , SA L VEDETI PE PATRON CARE NU MAI VEDE DE BURTA.... MIZERIA ESTE NIMIC , ESTE INUMAN CE ESTE IN ACEASTA FABRICA DE FACUT BANI. MANCATI VA ROG!!!!!!!!!!!!
25
0
Numai daca-i vezi fatza acestui Tutu Chirondojan iti piere pofta de mancare ! Slinos este putin spus.
27
2
Ce amenda ? 5000 ron ? Ar trebui inchisa definitiva fara drept de deschidere 5 ani si amenda colosala asa incit cel care are o afacere de acest gen sa se gindeasca de doua ori cind se apuca de alimentatie publica ! Altfel toti asa zisi comercianti isi bat joc de sanatatea noastra platim si cumparam boli !
28
2
acest individ zis Tutu trebuie inchis urgent o mizerie de nedescris sta pe terasa si numara sa vada cati clienti are verificati urgent aceasta unitate insalubra DSV protectia consumatorului inchis de tot aceasta zisa cantina infecta
26
2
Cea mai jegoasa autoservire asa a fost de cand eram copil , ciorba stricata a avut mereu. Ar trebui inchisa
31
0
viermii par sa fie partea proaspata a mancarii,e posibil sa amendezi administratorul tocmai pentru asta
22
0
de ce nu a fost inchisa locatia???
31
2
Pai tocmai a luat 700000 ron de la primarie pentru clubul sportiv. Tot de la el mananca si sportivii ?
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614