REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sălile de fitness au început să mărească prețurile de frica facturilor

Sălile de fitness au început să mărească prețurile de frica facturilor

Victor ROTARU 29 octombrie 2022 | 00:00 1160

Creșterile prețurilor la energia electrică înspăimântă pe toată lumea. Dacă săptămânile trecute un mare lanț de supermarketuri a luat decizia de a-și micșora programul pentru a putea face ceva economii, nici sălile de fitness din Constanța nu fac excepție de la situație, mai ales dacă ținem cont câte aparate electrice sunt în sălile de fitness, care nu consumă deloc puțin. Și la Constanța, anumite săli de fitness și-au mărit prețurile pentru a putea face față valului de scumpiri.

Tot mai mulți agenți economici au început să ia decizii radicale în privința micșorării consumului de energie electrică. Lanțurile de magazine deja au luat decizii în acest sens, micșorându-și programul de funcționare pentru a putea face mici economii. Chiar și unele administrații locale au recurs la astfel de situații, oprind iluminatul stradal pentru anumite perioade de timp, în mai multe comune din țară și chiar și din județul Constanța.

Nici sălile de fitness de fiță din Constanța nu fac excepție de la caz, mai multe dintre acestea au apelat la majorarea prețului abonamentului pentru a putea trece mai ușor peste iarna preconizată destul de grea din acest punct de vedere.

Ce săli de fitness au recurs la majorarea prețului abonamentelor?

Contactați de către reporterii de la Replica de Constanța, mai mulți reprezentanți ai sălilor de fitness au declarat: „Am făcut o majorare a abonamentelor de la 1 octombrie. Un abonament full time pe o lună era înainte de scumpire 200 de lei, acum este 250. Nu ne gândim să le mai mărim în viitorul apropiat.” a declarat un reprezentant al sălii de fitness InMotion.  

Am majorat abonamentele la începutul lunii octombrie. Au fost majorate de la 140 la 160. Momentan nu ne gândim să le mai majorăm. Le-am majorat în octombrie doar cât să putem face față acestei perioade.” a declarat un reprezentat de la Oxygen Club.

De cealaltă parte a barierei, sunt și săli de fitness care încă nu s-au gândit la astfel de măsuri: „Momentan nu ne-am gândit la o majorare a abonamentelor.” a declarat un reprezentant al sălii de fitness Lotus Gym.

Nu ne gândim să mărim prețurile abonamentelor. Prețurile sunt de ceva timp așa și nu ne gândim să le mărim prea curând.” a declarat un reprezentant al sălii de fitness Fit Gym.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine punctat . Pe terenurile care ar trebui amenajate pentru sport, municipalitatea da avize pentru constructii hidoase,blocheaza alei pentru accesul vehiculelor ISU. Iconcluzie urcam scari,ocolim balcoane care sunt deasupra trotuarelor,ocolim autoturisme parcate pe trotuar si ne mentinem conditia fizica. Deci , nu se poate spune ca alesii nu manifesta grija ! Le dorim intrarea fara efort,aici aproape, pe o anumita poarta !
0
0
Nu e nevoie sa mergi sa sala ca sa fii in forma, se poate face sport si acasa sau in parc daca iti cumperi echipament sportiv de la magazinele de profil. Doar retardatii mintal alearga pe banda in sala pe o vreme ca asta in loc sa bata mingea pe un teren de sport. Mai bine municipalitatea s-ar ocupa sa amenajeze terenuri in aer liber de minifotbal, handbal, baschet, volei, tenis de camp.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614