REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Saloanele de înfrumuseţare, programări până la refuz pentru 8 Martie

Saloanele de înfrumuseţare, programări până la refuz pentru 8 Martie

Replica API 7 martie 2014 | 00:00 179

Orice femeie vrea să fie frumoasă de ziua ei! Drept urmare, saloanele de înfrumuseţare au agenda plină de câteva zile, că doar vine 8 Martie. Pe lângă cliente de-ale casei, programările sunt tot mai multe şi parcă angajaţii nu mai fac faţă. Începând cu pensatul şi continuând cu "mani" sau "pedi", femeile parcă ar investi oricât de mulţi bani şi oricât de mult timp pentru a arăta impecabil de 8 Martie. Mai ciudat devine atunci când într-un salon de cosmetică aşteaptă la rând chiar şi bărbaţii. Contrar aşteptărilor, reprezentanţii sexului masculin înţeleg, mai nou, jargonul din salon: sunt familiari cu "mani" sau "pedi" şi nu se dau în lături de la a se face frumoşi de 8 Martie, pentru doamnele lor. Se pare că, între timp, frontul de bătălie dintre femei şi bărbaţi s-a mutat la salonul de cosmetică. Şi bărbaţii vin, mai nou, pentru aceleaşi "intervenţii": manichiură, pedichiură, epilat, tuns şi pensat.

Preţurile nu cresc şi nici nu scad în această perioadă, fiecare salon îşi stabileşte propriile preţuri, în funcţie de buzunarele clienţilor. De exemplu, la un salon din Tomis II, o manichiură, plus ojă permanentă sau semipermanentă, costă undeva între 50 şi 55 de lei. Pe de altă parte, la un alt salon din Tomis II, o şedinţă de pensat, o manichiură, plus o pedichiură îţi va scoate cam aceeaşi sumă de bani din buzunar. "Consider că pot să-mi permit să investesc în mine de două ori pe lună, o sumă de 100, 100 şi ceva de lei. Normal, aş fi putut să îmi fac singură sprâncenele, dar pentru o manichiură, o pedichiură sau un tuns de capul meu n-aş vrea să risc. Şi nici serviciul nu-mi permite să investesc timp în aşa ceva. Drept urmare, prefer să merg la o persoană care ştie ce face, pe mâna căreia am încredere să mă las, şi care o să facă în mod sigur o treabă mai bună decât aş face eu. Şi nu investesc sume colosale de bani. Eu zic că fiecare femeie merită un aşa răsfăţ din când în când", glumeşte una dintre cliente.

Cristina MARIN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108