REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SALVAMAR LOVIT DE SKIJET ÎN MAMAIA

SALVAMAR LOVIT DE SKIJET ÎN MAMAIA

Replica API 21 iulie 2017 | 00:38 516

Incident grav în Mamaia! Un apel la 112, dat la ora 12:21 anunța că un salvamar a fost lovit de către un skijet în zona Princess, din Mamaia. A intervenit șenilata din Mamaia, care a transportat victima la SMURD, care a plecat cu tânărul către Spitalul Județean Constanța.

Potrivit primelor informații, tânărul are 23 de ani și se afla într-o barcă, când skijetul a intrat în coliziune cu aceasta. A suferit un traumatism toracic.

Poliția a deschis dosar penal și se fac cercetări la fața locului. De asemenea, este competența Inspectoratului Teritorial de Muncă, accidentul fiind unul de muncă.

Claudiu Joldas, de doar 23 de ani, a fost accidentat la locul de muncă, iar potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă, Asociația Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România va efectua o anchetă pentru a oferi raportul către ITM.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
azi la navodari erau la limita la geamandura
1
1
in canada nu poti conduce skyjet decat cu permis si doar la 2 mile de plaja
1
1
Verificati intre Eforii , plaja Azur, Salvamarii se ocupa de inchirierea Sky-Jeturilor . Oare cine le da voie?? voie??
4
0
nu te mai da ce nu poti sa fii, folosirea skyjetului in scop recreational, nu necesita brevet. SI, pana in vreo 5m, cam nimic nu necesita.
0
1
Mamaia e o statiune de kkt
2
0
Daca nu lasati plaja pt bai de soare si bai in mare , nici rudele voastre nu vor mai veni . AFARA CU ORICE ALTE ACTIVITATI PERICULOASE , DEMOLAREA CLADIRILOR CONSTRUITE - INCREDIBIL - PE NISIP . SUNT TERASE PE FALEZA , ASIGURATI CURATENIA , LIPSESC COSURILE DE GUNOI . MAMAIA ESTE IN ANII '70 , DIFERA NR DE MASINI DOAR....SI PRAFURILE INTALNITE LA TOT PASUL ...
11
0
ANR-ul doarme! ori daca nu iese spaga nu se baga! ideea este ca majoritatea covarsitoare a meltenilor care inchiriaza skyjeturi nu detin permis conducere ambarcatiune in plus ca si la conducerea autovehiculelor cei care se indeletnicesc cu evaziunea fiscala prin inchiriere skyjet savarsesc fapta incredintarea unei ambarcatiuni persoanelor care nu detin permis conducere, dar cine sa aplice legea in Romania salbatica? de dragul banilor si din cauza spagilor sunt raniti sau chiar mor oameni fiind pusa in pericol siguranta si sanatatea cetatenilor
7
1
Anulati de urgenta autorizatiile la toti cei care inchiriaza skyjeturi ! Nu poti da pe mana la toti taranii un skyjet !
12
0
De ce p...la nu se interzic sky-jegurile astea in Mamaia?
9
0
skijeturile sunt periculoase, polueaza mediul si deranjeaza fonic
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367