REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SALVAMARI pentru plajele din staţiunea Mamaia şi Constanţa! Primăria a demarat procedura de achiziţie

SALVAMARI pentru plajele din staţiunea Mamaia şi Constanţa! Primăria a demarat procedura de achiziţie

Replica API 25 mai 2019 | 10:31 729

Peste 2 milioane de lei pentru salvarea de vieţi omeneşti

Peste 2 milioane de lei pentru salvarea de vieţi omeneşti

Mai sunt câteva zile până la debutul sezonul estival, iar Primăria Constanţa a demarat procedura de achiziție a Serviciul de salvare acvatică pentru staţiunea Mamaia şi oraş. Potrivit primăriei, vineri 24 mai a fost demarată procedura de achiziţie a serviciului de salvare acvatică – salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanța și stațiunea Mamaia.

Conform caietului de sarcini, serviciul de salvare acvatică - salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanța și stațiunea Mamaia va fi asigurat în perioada 1 iunie-31 septembrie şi va funcţiona cu un număr de 10 persoane pe post de salvatori. Prestatorul va asigura şi un număr de dispecerat pentru situaţiile urgenţă. Activitatea se va desfăşura pe tot teritoriul municipiului Constanţa: Marea Neagră, plajele aferente staţiunii Mamaia şi oraşul Constanţa, lacul Tăbăcărie şi lacul Siutghiol, iar salvamarii vor sta la post începând cu ora 8.30, până la 19.30.

Pentru oraşul Constanţa, inclusiv plaja Modern, vor funcţiona două puncte de prim ajutor, pentru staţiunea Mamama-zona Sud, de la Pescărie la Cazino Mamaia cor funcţiona 3 puncte, în zona Nord, de la Hotel Albatros la plaja Fratelli vor funcţiona două puncte. Valoarea estimată este de 2.140.193,24 lei fără TVA. Termen limită de primire oferte: 04.06.2019, ora 11.00.F . Ofertele se vor deschide pe 4 iunie.

De menționat că în prezent, Primăria Constanța are în derulare un contract pentru serviciul de salvamari, care expiră pe 15 iunie a.c., procedurile de achiziție demarate fiind pentru încheierea unui nou contract.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las'ca aveme slugile de la isu,cu piticu'porno in frunte...
5
0
N-am avut cand. Am fost ocupat sa dau interviu recrutilor din Arkansas, poate ma dau si pe mine pe youtube. Pe urma am avut de impartit minciuni tiparite pe pliante si sa culeg huiduieli. Poate la toamna, daca nu ma feliaza Dragnea dupa scorul re rahat pe care o sa-l iau maine pe Constanta.
1
1
ai dreptate, sefa de la achizitii impartea pliante in loc sa demareza procedura
4
1
pai au fost ocupati sa bage pliante mincinoase pesediste in cutiile de scrisori .va anunt ca au ajuns toate la gunoi unde vor ajunge si pesedeii .asa e nea florea ? hai puneti colegii de partid sa injure ca atita pot .stii ca adina merge la puscarie nu?
3
1
daca au arestat Pe Seful Salvamarilor pe Mazare !!!! numai avem ..... ii scoate pe parnaiasi la munca --- salvamari !!!
3
1
Si care-i problema? Asa cum sunt farmacii fara farmacisti, ci doar cu asistenti de farmacie, si nimeni nu se sesizeaza, Casa si Colegiul tacand ca c....ii, Colegiul fiind condus de un pensionar navetist care sta 2 zile in cta si care nici macar nu a avut farmacie, justitia dandu-i fosta farmacie unei alte persoane de ce va mai mirati de salvamari? Incalcarea legii si coruptia si securistii sunt peste tot.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367