REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Salvatorul sportivilor din caiac, din accidentul de pe Dunăre, este poliţist de frontieră. VIDEO

Salvatorul sportivilor din caiac, din accidentul de pe Dunăre, este poliţist de frontieră. VIDEO

Replica API 15 iulie 2021 | 12:00 1686

Salvatorul tinerilor cu caiacele din accidentul pe Dunăre, după ce au fost loviţi în plin de o ambarcaţiune, marţi, în zona Orşova, este poliţist de frontieră în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova, a anunţat IGPF.

"Mulţi dintre noi am fost revoltaţi când am văzut imaginile cu un conducător de ambarcaţiune care a intrat, în plin, în 4 tineri care erau cu caiacele pe Dunăre. Şi, poate la fel de mulţi am fost surprinşi când am aflat că cel care conducea barca era fost poliţist de frontieră, pensionat de 3 ani. Acesta a declarat autorităţilor care investighează cazul că a fost neatent şi nu i-a observat pe tineri. Acum va suporta consecinţele 'neatenţiei' sale. Însă nu mulţi dintre voi ştiţi că cel care i-a salvat pe tineri este poliţist de frontieră. Sebastian este agent şef şi lucrează la Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova", au precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră, pe pagina de Facebook, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţistul se afla în timpul liber şi, fiind în apropiere cu ambarcaţiunea personală, a intervenit imediat şi a scos tinerii din apă, unul dintre adolescenţi având o fractură serioasă la braţ. "Aceştia au fost conduşi în siguranţă la mal, unde le-a fost acordată asistenţă medicală de specialitate. Mulţumim, Sebastian, pentru gestul tău!", au afirmat reprezentanţii IGPF.

În acest caz, poliţiştii Postului Transporturi Navale Orşova, în colaborare cu Căpitănia Orşova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment. Incidentul a fost filmat dintr-o altă ambarcaţiune. Potrivit anchetatorilor, cei patru tineri se aflau la antrenament.

Citește și: O BARCĂ cu motor a LOVIT în plin un CAIAC cu patru SPORTIVI, pe Dunăre. VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Capitania Orsova apartine ca zona de jurisdictie de Capitania Zonala Dr.Tr.Severin. Sefii de acolo de la siguranta navigatiei ar trebui sa-si lase afacerile personale de-o parte si sa-si faca treaba pentru care sunt platiti. Multe nereguli se intampla pe zona aceea de Dunare si prietenii stiu DE CE.
6
0
Derbedeul cu salupa care a lovit caiacul trebue condamnat urgent plus daune materiale.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614