REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

Replica API 27 octombrie 2019 | 00:30 1581

În fastuoasa sală a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la Gala Elitelor Medicale, Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol i-a fost decernat, joi, 24 octombrie a.c., premiul pentru dezvoltare în balneologie și recuperare medicală, fiind astfel singura unitate de profil din țară căreia i s-a recunoscut prin această distincție excelența în balneologie.

Ediția a patra a Galei Elitelor Medicale a fost organizată de 'Ziar Medical', una din publicații online ale momentului, din domeniul sănătății și 'Cardione', fiind întâlnirea comună anuală a Societăţii Române de Cardiologie şi Societății Maghiare de Cardiologie, care s-a desfăşurat în perioada 23-25 octombrie, la Târgu Mureş. Juriul, condus de Prof. univ. dr. Benedek Imre și Conf. univ. dr. Diana Păun și format din 11 personalități ale vieții medicale, ale cercetării științifice în domeniul sănătății și ale lumii academice medicale – a nominalizat, analizat și a ales câștigătorii din acest an, care s-au evidențiat prin munca, profesionalismul, spiritul de echipă și prin caracterul de lider și de mentor. Un rol important în desemnarea premianților l-au avut și Asociațiile pacienților care au susținut instituțiile sanitare cu bune aprecieri din partea beneficiarilor actului medical.

Foto: Elena Roxana Almășan, managerul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol

Prezentă la eveniment, pe podiumul câștigătorilor, managerul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol, Elena Roxana Almășan, a subliniat că se simte onorată de această înaltă distincție: ”Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol recunoscându-i-se astfel nu doar valoarea actului medical de astăzi, ci și zestrea de 120 de ani de balneologie la Techirghiol, munca tuturor corifeilor medicinei românești care au făcut cercetare științifică asupra efectelor terapeutice ale lacului. Lor le este dedicat premiul, dar și întregii echipe de specialiști care lucrează astăzi în această renumită unitate medicală.”

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e dat drumu la bazin baie placuta
0
0
felicitari echipei de medici pentru profesionalism! dar cu spaga pentru posturile de asistente cum ramane ? rusine conducerii!
0
0
dar salariile medicilor uriase si nejustificate cand le taiati si cand dati legea ori la stat ori la privat?
6
0
Felicitari ! In fiecare vara vad multe schimbari !
1
2
Felicitari! Meritati acest premiu cu prisosinta!
2
2
cand da-ti drumul la bazin....
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920