REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sanatoriul Techirghiol îşi aşteaptă „clienţii” cu tarife mai mari

Sanatoriul Techirghiol îşi aşteaptă „clienţii” cu tarife mai mari

Replica API 16 ianuarie 2015 | 22:41 242

După modernizare,

După modernizare,

Schimbarea la faţă a Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol! Sfârşitul de an 2014 nu a fost unul foarte bun pentru conducerea unităţii medicale, dar nici pentru angajaţi. La începutul lunii decembrie, medicii dar şi personalul auxiliar solicitau directului Alexandru Georgescu să-şi dea demisia, nemulţumiţi de felul în care acesta conduce unitatea de tratament, dar şi de faptul că îi tratează necorespunzător. Ei bine, se pare că apele nu mai sunt chiar atât de tulburi. Potrivit unor surse din interior, Georgescu „s-a mai potolit”.

Se pare că vacanţa i-a mai liniştit! După scandalul iscat la începutul lunii decembrie 2014 la SBRT, atunci când angajaţii cereau demisia directorului Alexandra Georgescu, aproape tot personalul a intrat în concediu. Aşa că, timp de aproximativ o lună de zile ei au avut timp să se odihnească fizic şi psihic, iar pe 12 ianuarie au revenit cu forţe proaspete la locul de muncă. Un loc de muncă renovat, reabilitat. Conducerea Sanatoriului a anunţat, prin intermediul uni comunicat de presă, că bazinul terapeutic a fost reabilitat, la fel şi restaurantul, cât şi infrastructura. Şi, dacă tot o mică parte din unitate a fost reabilitată, de ce nu să crească şi preţurile serviciilor?! Pe site-ul instituţiei au fost postate şi noile tarife, valabile în perioada ianuarie-februarie 2015. Ei bine, dacă până anul trecut, la saloanele Secţiei Pavilion A Complex Balnear, tariful pentru o persoană asigurată era de 50 lei, acum, că au fost îmbunătăţite, preţul a ajuns la 59 lei. Înainte de ianuarie, tariful pentru o rezervă fără îmbunătăţiri era de 68 Ron/ zi, de astăzi pacienţii vor plăti cu 9 lei în plus. Şi în ceea ce priveşte relaţia manager-angajat au avut loc schimbări. Potrivit unor surse, Georgescu şi-ar fi schimbat atitudinea şi nu ar mai fi tiran cu subalternii săi, deşi, mai spun aceleaşi surse, situaţia nu va dura mult şi, odată ce subiectul scandalului va fi uitat, el va reveni la obiceiurile anterioare. Cât despre o eventuală demitere, angajaţii mai spun că nu s-a mai auzit nimic în acest sens.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218