REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SANCȚIONATĂ de oamenii legii: se folosea de copil la cerşit

SANCȚIONATĂ de oamenii legii: se folosea de copil la cerşit

Replica API 9 iulie 2018 | 00:36 317

Polițiștii locali constănțeni au efectuat, în ultimele luni, acțiuni pentru combaterea cerșetoriei la nivel local! Aflați în patrulare, aceștia au depistat duminică, 8 iulie a.c., o persoană majoră, aptă de muncă, care apela la milă publicului, exercitând acte de cerșetorie, folosindu-se de propriul copil pentru a solicită și obține ajutor material de la trecătorii din zona Bisercii Sf. Maria de pe Bulevardul 1 Mai.

Echipajele de control au condus persoanele în cauza la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, unde a fost solicitată prezența unui reprezentant al DGASPC Constanța și s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infractiuniii de “Folosirea unui minor în scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută în dispozițiile articolului 215 din Noul Cod Penal. Polițiștii locali au întocmit proces verbal de depistare pentru predarea persoanelor depistate secției de poliției competențe teritorial. Tot, astăzi , o altă persoană a fost indentificată în timp ce apela la milă publicului în intersecția Bd. Lăpușneanul/ str. Soveja simuland un handicap fizic la unul din membrele superioare, fapt pentru care a fost sancționată contravențional.

"Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei D.G.P.L. CONSTANȚA: " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună să asigurăm un climat public civilizat", au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar pe asa zisii cersetori din zona Garii si pe pirandele care te asalteaza sa-ti ghiceaca ,,norocul" nu ii vedeti?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614