REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sanda Ladoşi, acrobaţii fără plasă de siguranţă. A cântat suspendată la 10 metri

Sanda Ladoşi, acrobaţii fără plasă de siguranţă. A cântat suspendată la 10 metri

Replica API 30 martie 2019 | 00:00 658

Sanda Ladoşi

În spectacolul „Bucureşti, je t’aime!”, de la Circul Metropolitan, în care apar peste 100 de artişti şi aproximativ 40 de balerini, Sanda Ladoşi, care este şi director artistic, a pregătit un program de acrobație, care îți dă fiori reci pe șira spinării. Cântăreața ne-a povestit despre acest proiect de suflet.

De doi ani, de când este director artistic la Circul Metropolitan, Sanda Ladoşi şi-a depășit limitele. Ea nu se ocupă doar de destinele colegilor, ci s-a implicat și într-un program artistic, cu emoții. Show-ul „Bucureşti je t’aime” programat astăzi, îi va lăsa fără grai pe spectatori, căci Sanda Ladoși face acrobaţii fără plasă şi fără hamuri de susţinere, la 10 metri de sol: “E un număr special care nu se face cu asigurare tehnică de la sol pentru că s-ar face multă murdărie în arenă şi aşa lucrează artiştii acrobaţi. Dacă îmi era frică nu faceam, însă eu fac sport de mică. Doar că o perioadă am fost prinsă cu cele două sarcini şi cu copiii iar preocupările s-au schimbat. M-am reapucat de sport, am făcut peste 7 ani de fitness, coregrafii şi multă mişcare”, ne-a povestit Sanda Ladoşi chiar înainte să intre în arenă la o repetiţie.

Sanda Ladoşi ne-a povestit că s-a sfătuit cu un specialist înainte de acrobaţiile pe care le face în arena Circului. “Am stat de vorbă cu persoana care mă coordonează, Evelin Marinov, premiată la Monte Carlo, care se trage din familie de oameni de circ. Încă de la început i-am propus să facem o acrobaţie aeriană combinată cu cântat. Voiam să văd cum este în aer, m-a testat şi mi-a arătat mişcările pe care urma să le fac. Şi a ieşit. Am început pregătirile pe 7 septembrie, anul trecut, şi pe 7 decembrie eram gata, cu lecţiile învăţate. Fiind şi director artistic trebuia să am timp şi pentru repetiţii, dar şi pentru alte treburi legate de spectacole. Mie mi se pare normal ce am făcut, sunt o extremist, am realizat multe coregrafii speciale, la viaţa mea, atât la Eurovision cât şi în alte spectacole”, ne-a mai povesti interpreta înainte de a intra din nou în scenă pentru repetiţii. Sanda este distribuită și în alt spectacol, „Reveria”, unde e de nerecunoscut din cauza machiajului şi a costumaţiilor: peruci supradimensionate, pene, coifuri, chingi, costume din latex.

Celebra solistă, care a debutat în anii comunismului, a revenit în forță în lumea artistică, după ce mai bine de cinci a stat acasă cu cei doi copii ai săi, Ioana și Bogdan, din căsnicia cu omul de afaceri Șterfan Tache. Vedeta este căsătorită cu Ștefan Tache (65 de ani) cu care are doi copii, Bogdan (12 ani) și Ioana (10 ani), de care este tare mândră. “Viața de mamă este frumoasă, dar în același timp și complicată. Tot ce este frumos e greu, e multă responsabilitate, dar fiecare cât ne asumăm. Copiii mei se ceartă zilnic și se bat zilnic, dar se iubesc cu intensitate maximă. Băiețelul meu acum este în echipa de la Atletico Madrid, la copii, inițial a vrut să fie portar, însă acum a renunțat pentru că vrea să fie jucător de câmp. Sunt copii, sunt schimbători! Eu nu îi forțez să facă nimic, ei trebuie să își găsească drumul în viață. Eu doar îi susțin!”, ne-a mai spus artista. Vedeta se află într-o formă mai bună ca niciodată, reușind să slăbească 15 kilograme, în doar câteva luni. “Fac sport, asta este dieta mea! Mănânc inclusiv slănină și cu roșii. Mănânc orice, dar nu mult, inclusiv tort, dulciuri și înghetață. În fiecare zi fac sport, lucru care mă ajută foarte mult! Am slăbit peste 15 kilograme, dar vreau să îți zic că în centimetri se vede mai mult”, ne-a mai zis Sanda Ladoși.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218