REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sanitas Constanţa este gata de miting! Peste 650 de angajaţi din spitale vor ieşi în stradă!

Sanitas Constanţa este gata de miting! Peste 650 de angajaţi din spitale vor ieşi în stradă!

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:48 417

În sistemul sanitar, pregătirile pentru mitingul care se va desfăşura în Bucureşti, în cursul zilei de joi, 26 aprilie a.c., sunt în toi. Şi la Constanţa, angajaţii din sănătate continuă să se înscrie pe listele de participanţi. Până în prezent, câteva sute de oameni şi-au anunţat intenţia de a protesta în Capitală.

„Într-un timp extrem de scurt, de joi până astăzi, am reuşit să organizăm participarea la miting a peste 650 de membri. Deşi este o perioadă total nefavorabilă deplasărilor (lipsă acută de autocare în Constanţa, din cauza desfăşurării programului „Şcoala Altfel”), am reuşit să mobilizăm membrii de sindicat pentru participarea la acest miting extrem de important, dovedint încă o dată constanţă şi seriozitate.

Acolo unde colegii lucrau doar la program de zi, aceştia şi-au luat o zi din concediul de odihnă pentru a putea participa, iar cei din tura de noapte merg direct la miting.

Când am epuizat autocarele şi microbuzele disponibile în judeţ, am închiriat din Bucureşti, pentru că dorinţa de a protesta este foarte mare.

Joi, 26 aprilie a.c., plecăm către Bucureşti cu peste 650 de membri Sanitas Constanţa, din toate categoriile profesionale: farmacişti, infirmieri, directori de îngrijiri, medici, asistenţi, biologi, îngrijitori, asistenţi şefi, funcţionari publici, brancardieri, personal TESA, șefi RUNOS, kinetoterapeuți, educatori, asistenți sociali, bucătari, muncitori, șoferi, moașe, liftieri, asistenți cabinete școlare, psihologi, fizicieni...etc, PENTRU CĂ SUNTEM O ECHIPĂ !

Deciziile proaste ale Guvernului României nu au reușit să ne dezbine, dimpotrivă, au consolidat echipa SANITAS Constanța. BUCUREȘTI, VENIM! ȘI SUNTEM FOARTE MULȚI !”, este mesajul transmis de Sanitas Constanţa.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era astazi in replica un articol despre vaccinari.De ce nu mai apare ? Sa se vaccineze cine vrea sa se chinuie cu toate chimicalele bagate in corpurile lor.
0
0
hai ca nu mai e mult si o sa va taie astia iar salariile si sporurile, nu vi s-a spus ca se va iesi degeaba in strada?
2
2
pt.V si O Asa e!Pt.multi,salariul,a avut o CRESTERE NEGATIVA.
0
0
da de ce iesiti bai mahalagiilor in strada ?! Nu a scazut niciun salariu ...
0
0
hahaha degeaba, ei sunt doar pentru ei, cei din sanatate, de ce nu ies atunci cand tot poporul trebuie sa iasa si sa se uneasca, pentru ca suntem dezbinati si de aceea nu invingem comunismul si coruptia, politia iese pe strada si da amenzi abuziv,este totul controlat ca in comunism, ba chiar mai rau. NU VOM INVINGE DECAT ATUNCI CAND VOM FI UNITI, NU ASA FIECARE PENTRU EL. VA FI SI MAI RAU IN ROMANIA PE VIITOR VETI VEDEA
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614