REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 22 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6494
23.4° Constanța Vineri, 22 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6494

Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară cu toată familia: „Câştig dublu şi lucrez o oră pe zi“

Sânziana Buruiană s-a mutat din ţară cu toată familia: „Câştig dublu şi lucrez o oră pe zi“

Replica API 8 decembrie 2021 | 00:00 1492

După ce timp de câteva luni a fost protagonista reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars, împreună cu fiicele ei, acum Sânziana Buruiană a schimbat macazul. S-a mutat împreună cu familia în Budapesta, unde face televiziune. Vedeta ne-a povestit în exclusivitate cum s-a adaptat departe de casă, scrie click.ro.

2021 pare că a fost un an bun pentru Sânziana Buruiană (36 de ani), care şi-a botezat în iulie fiica cea mică şi timp de câteva luni a fost protagonista reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars.

Sânziana ar vrea să filmeze un alt reality-show, peste hotare, cu fiicele ei

Mai mult, de puţină vreme, ea a acceptat o nouă provocare atunci când a primit o ofertă greu de refuzat: o emisiune filmată din Budapesta, pentru care era foarte bine plătită.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, ne-a spus vedeta, care şi-a luat familia şi s-a mutat acolo.

Am vrut să aflăm cum se descurcă şi dacă s-a mutat de tot. „Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele. Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, spune ea.

Sânziana ar vrea să se întoarcă în România de Sărbători, dar totul depinde de restricţii şi de evoluţia pandemiei de COVID-19. „Îmi doresc să-i tai moţul fetiţei celei mici, numai că încă nu ştiu dacă o să reuşesc acum sau în primăvară”, ne-a mai spus Sânziana Buruiană.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
joci la doua capete adica joagar sa nu ai timpi morti
3
0
un blowjob se plateste mai mult acolo
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106