REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SAP oferă companiilor, instituţiilor de învăţământ şi autorităţilor software gratuit pentru lupta împotriva Covid-19

SAP oferă companiilor, instituţiilor de învăţământ şi autorităţilor software gratuit pentru lupta împotriva Covid-19

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 677

SAP oferă companiilor, instituţiilor de învăţământ şi autorităţilor software gratuit pentru lupta împotriva COVID-19, soluţiile urmând să ajute companiile şi angajaţii să facă faţă impactului muncii de la distanţă, potrivit unui comunicat al companiei, scrie Agerpres.

Reprezentanţii SAP susţin, pe de altă parte, că autorităţile, prin facilitarea pre-screening-ului de Covid-19, identifică cetăţenii cu risc ridicat şi îi îndreaptă către resursele adecvate. "Instituţiile de învăţământ pot utiliza, de asemenea, software-ul pentru a se asigura că elevii, studenţii şi profesorii sunt în siguranţă şi sănătoşi şi că îşi pot continua cursurile online într-un mod eficient", se mai precizează în comunicat.

"Ne aflăm în această situaţie împreună: angajaţi, angajatori, sector public sau privat. Modul în care gestionăm şi analizăm nevoile şi experienţele oamenilor devine critic pentru continuitatea mediului economic şi a societăţii în general, de aceea expertiza SAP şi Qualtrics este pusă acum la dispoziţia tuturor pentru a trece împreună peste această criză", a declarat Irina Tache, HXM Sales Executive SAP România.

Astfel, SAP oferă acces gratuit la soluţia XM Covid-19 Pre-Screening & Routing, soluţie pre-configurată, care poate ajuta organizaţiile şi publicul larg prin două măsuri: elaborarea unui sondaj care ajută la trierea nevoilor de informare ale publicului înainte de a suna departamentele publice de sănătate şi oferirea unui raport care prezintă clar topul celor mai solicitate informaţii şi volumul real al cererilor. "Cu ajutorul acestei soluţii, organizaţiile pot beneficia de o reducere a numărului de apeluri, se pot concentra asupra pacienţilor aflaţi într-un stadiu critic şi îi pot direcţiona către resursele potrivite", se mai precizează în comunicat.

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, şi-a început activitatea în 2002. Circa 600 de companii din România utilizează soluţiile SAP, din industrii precum utilităţi, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614