REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SĂRACII oameni BOGAȚI din ANL-uri: cu Range Roverul și BMW-ul sub geam!

SĂRACII oameni BOGAȚI din ANL-uri: cu Range Roverul și BMW-ul sub geam!

Replica API 21 februarie 2020 | 16:03 1314

Înfiinţată în anul 1998, Agenţia Naţională pentru Locuinţe a avut ca scop dezvoltarea construcţiei de locuinţe la nivel naţional. Conform prevederilor legii, Agenția are printre obiective promovarea și dezvoltarea unor programe de investiții publice în construcția de apartamente pentru tineri, destinate închirierii, aceştia putând opta, după o perioadă de timp, pentru achitarea acestuia. Însă, ce te faci când constați că locuitorii sunt, de fapt, oameni potenți din punct de vedere financiar?!

Printre primele blocuri de acest fel construite în Constanţa au fost cele din Poarta 6, în anul 2004. Acestea au reprezentat, la acea vreme, o mană cerească pentru cei cu venituri mici sau pentru tinerii căsătoriţi, chiria fiind modică.

În ultimii ani, chiriaşii blocurilor ANL se plâng din ce în ce mai mult de cuantumul chiriei, care a crescut de la an la an. Din spusele acestora abia reuşesc să achite chiriile şi utilităţile, nemaiputând fi vorba de o eventuală achitare a a apartamentului. Totuşi, afirmaţiile acestora sunt contrazise de ”bunăstarea” din parcările aferente blocurilor ANL. Mașini de zeci de mii de euro se lăfăie în parcare, asteptându-şi şoferii să ii ducă spre un loc de muncă plătit cu salariul minim pe economie.

Mai exact, în cursul zilei de joi, 20 februarie, în parcarea blocurilor ANL din Poarta 6 se aflau vehicule precum BMW, Range Rover sau Ford (suv). Probabil că, pentru unii, mașini nu foarte scumpe, însă în nici un caz ceva ce să-și poată permite un tânăr care se plânge că abia poate să achite chiria pentru locuința în cauză. Însă, este deja cunoscut faptul că, multe dintre apartamente au fost date pe… ochi frumoși. Asta, ca să nu spunem pe pile și nepotisme.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot sunteti atat de atenti cei de la Replica...dc nu faceti o ancheta si despre acest Emil Mereuta un golan notoriu care face ce angajari vrea prin concursuri trucate si da contracte numai prietenilor?...negocierile se fac in restaurante si pe la terase...are dreptate Vali il stiu si eu pe acest gunoi care fura puii de la pachete si ii vindea la terasa lui din Sat Vacanta
0
1
Pai cum sa nu aiba Range?..lucreaza pe la Primarie normal...daca un hot de pui Emil Mereuta director DGAS are Range nou cel care dadea pachete pe timpul lui Mazare...ce ne mai miram?
1
0
Nr de inmatriculare este informatie publica,nu vad de ce-l acoperiti!
0
0
ANL cumparate de jmecheri, numai cu chirii stau ilegal toti. Afara jegurilor!
4
0
De ce nu spune nimeni adevarul. Cei care au cumparat un rahat de anl l au luat la pretul pietii deoarece la pretul stabilit de guvern ptr metru patrat s a mai adaugat cumparatorului si inca 25 35 mp Din spatiile comune ceea ce a ridicat pretul la fel ca pe piata. Cumparatorul nu a cumparat diar mp din apartament a cumparat obligatoriu si spatii comune Asa ca. Nu a fost niciun beneficiu la un anl in poarta 6. La aceeasi bani atunci cumparai in centru
7
2
I se pare cuiva ca ANL-urile sunt ocupate de sarantoci? Numai spaga pentru ele arata cine poate sa le obtina. E firesc sa vedem astfel de peisaje boieresti.
7
1
Si 99 la suta le inchiriaza vara!
5
1
Doua dintre masinile din poza sunt ale unor prieteni veniti in vizita la mine. A treia este a unui vecin ce si-a achitat integral apartamentul la ANL. Sefii de la Replica ce ce avizati pentru publicare asemenea ineptii?
6
6
Locuintele ANL au alt regim... cititi care sunt criteriile! Sunt aprobate de guvern
5
1
vorba unui clasic in viata; ghinion!!!
6
6
Se poate ca in momentul in care au ocupat locuintele erau calificati si dupa ani norocul omului este altu. Ce sa faca sa o dea inapoi?
5
8
Si marian stroie are doua masini in parcare bmw x3 si citroen traiasca frezaria
4
0
haideti cu comentarii moldovenii mei prafu saleaga de voi
3
10
Macar aia merg la munca.Ce ziceti de cei cu masini scumpe care fura,conduc clanuri si sunt in cardasie cu autoritatile statului? De acolo ar trebui incepute criticile,insa cum sa te legi se sefii Romaniei? Da,ei interlopii si cei din jurul lor conduc de fapt tara,altfel nu se explica cum de o tara cu resurse si potential urias de dezvoltare,a ajuns asa de cacat si populatia nu mai are curaj sa iasa la plimbare ,sa-si lase seara copii la joaca si traieste ca si cum ar fi tolerata cu greu in propria tara.
14
11
Ce spun chiriasi A.N.L,ca trebuie sa plateasca o chirie prea mare?,pai dece va plangeti ma pentru ca un om cu onoare asa cum sunteti si voi nu plange dupa pomana ci renunta la locuintele astea cu chirie mare si inchiriaza alta locuinta la pretul pietei pentru ca se gasesc destule.
16
2
Bai Virgile daga si gunoiul ala de unar e masina de lux....E 1500 de euro pe mobile.de futu-te in gura de taranus praduitor!
7
5
DOAMNE ,ACUM VEDETI ? PAI TOV.MAZARE A DAT LOCUINTA ANL MULTORA DIN PRESA CONSTANTEANA CA SA LE INCHIDA GURA !LA VREMEA RESPECTIVA CELOR DE LA TELEGRAF SI TV.NEPTUN LE FACILITA SPATII COMERCIALE IN MAMAIA SI ACESTIA II RIDICAU OSANALE !ACUM CA CELE DOUA NU MAI EXISTA TREBUIE SA MA APUCE PLANSUL ?NICIODATA !
21
1
ANL -urille de pe strada Traian, din Tomis Nord, acolo sa vedeti masini. Expozitie de masini! Si cea mai tare combinatie, majoritatea apartamentelor de la ANL, sunt bagate la chirie ! Joaca-o pe asta!
24
2
Lol. Smecherii se stiu nu se inventeaza
14
1
ANL-urile luate la verificat si sa vedeti cati nu mai au dreptul.Au vile mosteniri si fac pe saraciile.Ordonanta de Urgenta si se rezolva evacuarea urgent.
21
3
cleptocratia conduce rromania
23
1
Cine este vinovat ?Sa obtii o casa la ANL trebuie sa ai pile la Primarie . In apt.de la ANL tot angajatii de la primarie stau sau navigatori care au dat spaga .
26
2
un bmw second hand cu sute de mii de kilometri dati inapoi.Toate rapandulele si cazanele din Europa au ajuns in Romania
16
6
Sa vedeti la Mangalia: politisti cu Mercedes, patron de peco cu Range Rover Evoque, si multi altii
24
1
Nu inteleg de unde atata invidie. E normal sa ai masina de lux si sa stai cu chirie la stat se numeste smecherie
32
7
un anl la tulcea,blocuri facute in 2003,apt 2 cam decomandate,min70mp,s.a cumparat anul trecut ,de la primarie,cu 18000 euro! sa vedeti merturi si gipane laboscheti!
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920