REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SARAFU a SĂRIT GARDUL PROPRIETĂŢII lui DONE s-o AMENINŢE să-şi RETRAGĂ plângerile

SARAFU a SĂRIT GARDUL PROPRIETĂŢII lui DONE s-o AMENINŢE să-şi RETRAGĂ plângerile

Replica API 11 noiembrie 2020 | 00:22 10260

Stila Sarafu a ajuns, din nou, pe mâna procurorilor, în scandalul cu Maria Done, fosta soție a afaceristului Viorel Done. Sarafu a pătruns, ilegal, în depozitul magazinului Dovi, pe data de 31 octombrie, pentru a o forța pe Maria Done să-și retragă plângerea formulată împotriva lui, în urma scandalurilor din trafic. Sarafu nu a făcut decât să mai adauge o faptă la dosar, aceea de violare a sediului profesional.

Stila Sarafu fost reținut de procurori marți, 9 noiembrie, după scandalurile în care a fost implicat în ultimele zile. Totul a început la sfârșitul lunii octombrie, pe 24 octombrie, atunci când a făcut show în stradă, protagoniste fiind alte două femei, respectiv Maria Done și prietena ei, Alexandra. Stila Sarafu a postat un clip pe o pagină de socializare, în cadrul căruia se vede cum se îndreaptă furtunos spre mașina în care se aflau cele două, aruncând în autoturism tort, dar și un lichid aflat într-o sticlă. Ulterior, Sarafu a mai făcut spectacol în trafic, urmărind-o pe Maria Done și aruncând cu ouă în autoturismul condus de către aceasta.

Pe 31 octombrie, isprava lui Sarafu a continuat cu violarea sediului comercial al afaceristului Viorel Done, fostul soț al Mariei Done.

A sărit gardul, în speranța că o va găsi pe femeie acolo și o va face să-și retragă plângerea, însă a dat peste Done, moment în care au început să se certe. Totul a fost filmat, materialele video aflându-se la dosarul cauzei.

Sarafu e acuzat de 2 fapte de hărțuire, scandal public și violarea sediului profesional.

Citește și :

SCANDAL: Done, Ceară şi SARAFU se pierd în MĂRUNŢIŞURI. VIDEO!

VIDEO! STILA SARAFU a ARUNCAT cu OUĂ în MAȘINA Mariei DONE, în TRAFIC

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marica Done o curva imperiala pe care au cracito toti pustii din oras si care pe urma nu scapa de ea ca femeia e nebuna. O mizerie aduce handralaii sa o craceasca in apartament la barbasu si la copilul ei. Rusine de armanca.
4
0
Cine te A pus Stila sa le futi pe Marica si pe Ceara? Nu te ai gandit ca nu au vazut baston ca al tau si iti vor face probleme? Sunt obsedate si frustrate.
2
10
Jeg de om...
6
0
I-ai cu antecedentele Stila.Stii, au multe schelete in dulap si 2-3 afara .Cu infractori astia doi Marika si Viorel Done pe fir scurt
10
0
Mergeti pe strada cu capu plecat sunteti ultimii urati de oameni aveti buricele degetelor crete de la muls capre. Sa ne pisam pe voi toti romanii
19
0
Ma tantarule tu si astia ai tai ati fost facuti oameni de neamul asta pe care il critici de la care ati tot supt banii cu care acum va laudati,tocmai pentru ca prin alte locuri pe unde ati fost au dat aia cu insecticid si ati zburat de acolo mancand pamantul.Asta este decat sa fii bun si sa te ia hoti de prost mai bine sa fii al dracu si sa iti stie de frica.
2
0
Hai Stila, stilatule, n-o mai da de gard, ca doar despre tine este vorba in articol. Incerci sa abati atentia de la ma gari ile pe care le faci, aruncand cu noroi si muscand mana care va hraneste. Se pare ca vrei sa grabesti plecarea voastra in muntii Pindului, cu orice pret.
4
0
asta a fost pus de altii mai jmekeri sa ii dea teroare cine stie ce combinatii sunt acolo
9
0
O tradeaza fata de mwista
17
0
De unde dracu a mai aparut si cimpanzeul asta? Se dovedeste a fi un mare bou, tine-o tot asa coteiule ca parnaie scrie pe tine.
11
1
Muye Fagabou muye psd muye mokanes tzigoina. Sa va iau neamu n poola de zdrente si secaturi
2
5
Mortii ma-tii de machedon jegos.Ai scos si tu capul in lume,mai taranule???
18
2
Ca pana la urma se cupleaza astia doi
7
0
ITI MIROASE MINGEACU'
6
4
Haideti"replica"ca ati scris destul despre panaramele astea,acum luati legatura cu un studio de filmare sa le faceti si un film pentru ca sunteti in stare.
14
0
Parchetul curtii de apel cerceteaza mari dosare de coruptie, politisti, notari, avocati, executori si mai nou un manelist care arunca cu oua dupa Done ea trimisa in judecata de DNA si el un infractor condamnat. Daca ar fi parchetul asa prompt sa cerceteze si plangerile oamenilor cinstiti si fara relatii. Insa infractorii au priorotate. Dezamagitor pentru oricine mai crede in justitoe
10
0
Rasa ma-ti de inapt , hai mai bine sa va dam de munca saracilor ca prea te-ai invatat pe ajutor social fmm, nespalatule
10
11
Sa plece toata makidonimea.din Constanta Sa se intoarca in muntii Pindului si in Albania! Acolo.e casa lor! Sa.lase Constanta in pace!
27
7
Astea sunt blestemele mele si la toate babele care le futeai si le luai banii , acum stai la cusca sa te futa si pe tine altii
22
1
Cred ca mascariciul, nu avea unde sa-si petreaca sarbatorile de iarna, si asa trece si peste iarna. Prea se cerea pe cursa.
14
0
La ce avocati cu nasu alb are, se duce sigur la cusca haha
18
0
Mare prost ie vecinu
7
0
astia va platesc sa dati articole despre ei
10
2
Drogurile nu sunt pentru toti. Vedeti cazul de fata. Ce varsta aveti? 30-35? Pacat de anii vostrii
17
0
Stie cineva cu ce se ocupa acest derbedeu?
25
0
Cand ti-am fript palma aia in bot nu maraiai, acum te pui cu femeile perversule. De ce nu mai vii la barbut, nu mai ai curagi. Iti bag un cutit in picior de nu mai mergi niciodata
15
1
I a falimentat pe aia cu hotel royal !
9
1
Sarafute si el in chiar si nu stie cum sa intre la dos. Ce mare interlop este si asta ? Sifon defect! Nu dam din casa mai mult ca il facem de rusine. Are poseta plina cu rujuri, se mai da la cur cu ele din cand in cand .Umbla cu aragazul in portbagaj si oua . O mai pune de o omleta. Oricum ar fi femeia aia, cand faci ceva impotriva ei ,esti o mizerie.
14
0
ba sarafu,ba tigane,ti.ai luatba pantaloni ca erai rupt in. ur la tvte scapasesi in ei ,erau plini de harat?ba saraculehai sa.ti dau pomana,amaritule!
19
0
Asa se intampla cand te crezi un gigolas cu pantalonii pana la glezne si barba ca musulmanii din caucaz. Individul Stila, un mitoman cu acte in regula, a crezut ca va reusi mistificarea tuturor actiunilor intreprinse prin tentativele malitioase.
52
2
Tot il mediatizati pe Stila Sarafu asta... Parca sunteti Antena 1 cu Viorel si Vulpita....
38
0
2 curveturi boarfe
36
0
ii pute fleasca lu asta rau am vrut sa o fut si iam dat doar muie
20
6
Il arestati pe stila ca a terorizato pe zdreanta asta, dar pe adevaratii raufacatori nu ii cerceteaza nimeni. Pe machidonii care se prostitueaza si dau cur prin oras dc nu ii baga gaborii la prostitutie?? Stiu eu cativa muritori de foame prin zona Trocadero care o iau la ghiot si de banii aia se sparg in fite si figuri pe la cluburi si localuri de fite. De ce nu ii aresteaza nimeni pentru prostitutie???
18
6
Stila frate nu ti aspari . Disicai acolo cum l am disicat eu pe miciu
10
7
sa mi bac pula n toti makidoni
43
5
E o afacere de Love and Hate
15
1
Omu o cauta. Nu ia ajuns cata parnaie a facut. Mai vrea. Cand o cauti...o gasesti. Si pana la urma ce mare vedeta e acest Sarafu de tot dati articole cu el. E un simplu infractor ca multi altii. Ce merite deosebite are el fata de alti infractori ca sa-l mediatizati atat?
48
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614