REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sarah Jessica Parker şi-a deschis primul magazin de încălţăminte în Manhattan

Sarah Jessica Parker şi-a deschis primul magazin de încălţăminte în Manhattan

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1044

Actriţa americană Sarah Jessica Parker şi-a deschis primul magazin de încălţăminte în Manhattan, unde va comercializa creaţii proprii, o afacere pe care a început-o în urmă cu mai mult timp şi care s-a oficializat odată cu inaugurarea primului punct de vânzare, relatează miercuri EFE, citată de Agerpres.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a interpretat-o în serialul "Sex and the City" pe Carrie Bradshaw, cunoscută pentru obsesia sa pentru modelele de pantofi create de designerul Manolo Blahnik, în magazinele căruia lăsa aproape o avere. Actriţa este la rândul ei pasionată de pantofi şi a început să creeze propriile modele în paralel cu cariera sa cinematografică.

Jessica Parker a anunţat cu mândrie pe reţelele de socializare deschiderea primului său magazin situat la intersecţia dintre Fitfth şi Six Avenue, la adresa 31 West 54th Street, atrăgând atenţia că a luat toate măsurile de protecţie sanitară în contextul pandemiei de coronavirus.

"Deşi ne-am dori ca fiecare centimetru din noul nostru butic să fie plin de lume, vom lua măsurile de precauţie şi sanitare necesare astfel încât clienţii să fie în siguranţă", a scris actriţa pe contul său de Instagram.

Printre modelele expuse se află balerini, pantofi sau sandale de petrecere cu tocuri foarte înalte, precum şi cizme.

"Avem încredere că vor putea intra magazin, păstrând însă distanţarea fizică, desigur ", a precizat ea, postând o imagine din interiorul magazinului în care apar mai multe modele de pantofi din satin strălucitor.

Sarah Jessica Parker, care deţine un spaţiu comercial în Manhattan, şi-a lansat deja cea de-a doua colecţie de încălţăminte pe platforma Amazon.

Prima colecţie SJP a fost lansată în magazinele Bloomingdale's, unde actriţa a petrecut o după-amiază primind clientele.

În afară de pantofi, Sarah Jessica Parker vinde pe site-ul său accesorii, cărţi poştale şi chiar cărţi publicate prin propria editură, Editorial Director of SJP for Hogarth.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108