REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sărbătoarea Pâinii la cora a impulsionat vânzările la pâine

Sărbătoarea Pâinii la cora a impulsionat vânzările la pâine

Replica API 28 mai 2014 | 00:00 251

Sărbătoarea Pâinii la cora, eveniment care se desfăşoară în fiecare an în lunile mai-iunie, a impulsionat vânzările la pâine şi a reuşit să convingă românii să cumpere specialităţi. Astfel, preferinţele s-au mutat încet dar sigur de la franzelă, la tipuri de pâine mai elaborate precum baghetele, pâine cu seminţe, pâine cu cartofi etc. Categoria baghetelor a înregistrat o creştere de 12% în 2013 faţă de 2012, în timp ce categoriile de pâini obişbuite precum franzela sau pâinea rotundă, au avut o crestere de 3,2%. În ceea ce priveşte vânzarea totală la pâine, cora a înregistrat o creştere de 19% în 2013 faţa de 2012.

"Ne aflăm deja la a treia ediţie a acestei minunate Sărbători care a ajutat clienţii cora să descopere specialităţi savuroase, pregătite în cuptoarele proprii de brutarii noştri. Anul acesta, Sărbătoarea Pâinii vine cu mai multe concepte originale: Pâinea brutarului cora, Pâinea Vrac, Pâini speciale cu seminţe, Pâini greceşti - reţete unice pe piaţă, Pâini franţuzeşti şi Pâini italiene", susţine Ana Maria Florea-Harrison, responsabil PR cora Romania.

Pâinea vrac: este o pâine la metru, după principiul îţi alegi cât poţi duce; Este ideală pentru picnic şi evenimente în aer liber, asezonându-se perfect cu garniturile dumneavoastră.

Pâinea Brutarului cora : are un gust desăvârşit al pâinii de odinioară fiind coaptă pe vatră şi este apetisantă datorită metodelor de producţie tradiţionale.

Pâinile speciale cu seminţe: sunt o simfonie de arome şi gusturi, dată de selecţia de cereale şi seminţe.

Pâinile greceşti : sunt produse după reţete autentice din Grecia, din făină fină de grâu dur, au culoare aurie, un miez elastic, arome şi texturi unice. Aceste reţete se găsesc în acest moment numai la cora.

Pâinile franţuzeşti: sunt coapte pe vatra, au o coaja crocanta specifică pâinii franţuzeşti, iar procesul de fermentare le conferă un gust unic.

Pâinile italiene: sunt produse după o tehnologie laborioasă, presupunând timpi lungi de odihnă şi de dospire petru a obţine savoarea caracteristică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218