REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sărbătoarea recoltei şi a vinului dobrogean vă așteaptă cu multe surprize la Constanța!

Sărbătoarea recoltei şi a vinului dobrogean vă așteaptă cu multe surprize la Constanța!

Replica API 20 septembrie 2017 | 20:41 352

Consiliul Judeţean Constanţa organizează în perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 evenimentul devenit deja tradiţional: Sărbătoarea recoltei şi a vinului dobrogean! Ajuns la a zecea ediţie, târgul de toamnă se va desfăşura în cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa. Timp de zece zile, atât producătorii din judeţ cât şi partenerii tradiţionali din zone recunoscute pentru produsele alimentare de calitate vor încerca să atragă constănţenii să viziteze cel mai mare “târg” de toamnă! Numărul producătorilor înscrişi la această ediţie este cu aproximativ 10% mai mare, comparativ cu anul precedent.

“Ne propunem că, de la ediţie la ediţie, numărul comercianţilor să fie din ce în ce mai mare. Implicit şi oferta va fi mai bogată, iar preţurile mai competitive. Îmi doresc ca acest eveniment să rămână un etalon la nivel judeţean, atât pentru producători cât şi pentru vizitatori”, susţine Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Pe lângă legumele şi fructele de sezon, în perioada Sărbătorii Recoltei, constănţenii vor putea găsi şi conserve din cele mai felurite zarzavaturi, diferite soiuri de zacuscă, gemuri şi dulceţuri precum şi alte dulciuri de casă. Nu vor lipsi nici produsele tradiţionale precum brânzeturile, pastrama sau cârnaţii cu mirodenii. Vinurile şi mustul nu pot lipsi de la o asemenea sărbătoare, la târg fiind prezente mai multe podgorii renumite. “Şi anul acesta vom avea surprize pentru vizitatori. Pentru copii, pe lângă ateliere de creaţie, ce se vor organiza în weekend-uri, vom avea şi două piese de teatru. Pentru părinţi am încercat să aducem cei mai buni artişti de pe segmentul de muzică specific Sărbătorii Recoltei. În plus, ca element inedit, vom avea o zona de agrement - unde invităm pe toată lumea să se bucure de… un picnic. De asemenea, pentru că ne dorim să fim în pas cu tehnologiile, propunem constănţenilor un super show multimedia pe perdea acvatică. Practic, vom avea trei spectacole cu laser şi proiecţii video pe un perete de apă, în mijlocul lacului Tăbăcărie. Va aşteptăm pe toţi la Sărbătoarea Recoltei 2017 ”, mai spune Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Surpriza cea mare este ca, Casa Dogrogeana este ocupata de migranti.Ne vor strica plimbarile de wikend si creste nesiguranra in zona.Constanteni cum reactionati?.Din bani nostri li se asigura casa si masa ,de suntem ospitalieri.Unul este chiar militar lunetist.
0
2
atentie la neattentie, asa zis producatorii din targ sunt de fapt firme iar marfa e absolut aceeasi ca la hypermarket ca de fapt de acolo o iau, kaizer aro dat cu extra boia, rupt eticheta, adaos 500 la suta si gata sunca naturla de la tarani, aia nu-s decat tarani cu numele, au ajuns sa murdareasca cu noroi ouala luate din angro ca sa para de tara, uitati-va dimineata cate masini de distribuite alimente sunt acolo sau mai tarziu parcate prin zona, singurul natural ar fi mustul de strguri ca ala il face in fata ta, restul sunt mincinosi nenorociti, ce taran adevarat ati vazut voi acolo?
9
0
bai,sunteti prosti?toti au organizat astfel de paranghelii pe banii statului,ai nostri,de fapt
6
1
felicitari pentru acest eveniment, oricum preturile vor fi mai mari decat la piata, noi sa fim sanatosi ca fum o sa iasa.
5
1
Cel mai bun eveniment din constanta. Atat pentru producatori cat si pentru vizitatori. Felicitari Tutuianu
5
4
Felicitari Consiliului Judetean pentru organizarea acestui eveniment!
4
2
Imi place ca se face vizibila conducerea CJC prin lucruri pozitive, proiecte benefice, nu ca si conducerea anterioara prin aroganta, tupeu si dosare penale .
5
3
In calitate de parinte,imi doresc pentru copiii mei o alimentatie cat mai sanatoasa si de preferat din productia autohtona.Faptul ca aceasta sarbatoare stimuleaza exact acest segment si pe de alta parte ofera si activitati in care ne putem delecta,nu poate decat sa ne bucure pe noi toti.Felicit initiativa domnului presedinte al Consiliului Judetean,Marius Horia Tutuianu, in speranta ca vom beneficia de cat mai multe evenimente benefice atat pentru trup,cat si pentru suflet!
5
1
Minunat! imi place acest trend pe care se incadreaza orasul si judetul nostru! Felicitari conducerii si la mai mare !
2
2
Foarte frumos! Haide-ti cu bunatatile!
3
1
Foarte bun show-ul cu proiectii video in mijlocul lacului dar cand ecologizam acest lac?cand consolidam malurile, deja surpate?cand realizam ceva agrement pe acest lac?de parc ce sa mai zicem??nu s-au inventat la cta gazonul, florile, sistemul de irigatii, arbusti ornamentali...etc
7
2
Felicitari CJC Constanta!
4
5
Felicitari domnule presedinte !
4
4
O initiativa buna pt oras
3
1
Sa mai dam niste bani pretenarilor.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218