REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sărbătorile de iarnă, pregătite intens de Primăria Comunei Grădina

Sărbătorile de iarnă, pregătite intens de Primăria Comunei Grădina

Replica API 7 decembrie 2015 | 00:00 289

Bucurii pentru copii

Bucurii pentru copii

Mai este puţin până la Crăciun şi cu toţii ne lăsăm cuprinşi de magia sărbătorilor de iarnă. Bucurie, colinde, mirosul de brad şi de scorţişoară, toate se apropie cu paşi repezi. Deoarece Crăciunul înseamnă pentru cei mai mulţi dintre noi bucurie în familie, cadouri şi timp petrecut alături de cei dragi, gândurile noastre se îndreaptă şi spre copiii care nu pot sărbători aşa cum se cuvine. Cum luna cadourilor începe cu Moş Nicolae, Primăria Comunei Grădina, pregăteşte şi anul acesta surprize pentru cei mici.

Anul trecut, 140 de elevi care învaţă la şcolile din comună au primit vizita lui Moş Nicolae. Acesta a venit încărcat cu multe dulciuri şi jucării pentru copiii cuminţi. Cum nimic nu se compară cu zâmbetul de pe chipul acestor copii, Primăria Grădina este şi în acest an atentă cu cei mici. „Pentru sărbătorile de iarnă pregătim cadouri pentru copii, facem serbare cu copiii şi îmi doresc să le fac o surpriză şi să îi ducem la film 3D. Negociem cu cei de la mall, să vedem căt ne costă. Ne dorim să le oferim şi câte un meniu ceva, după film, pentru că unii au bani alţii nu au şi se uită la ceilalţi. De Moş Nicolae oferim pachete cu dulciuri copiilor, iar în perioada Crăciunului sper să reuşim să îi ducem pe copii la Constanţa la film, pentru că mulţi dintre ei nu au fost niciodată. Înainte mai făcea Consiliul Judeţean, îi mai ducea pe la patinoar, prin orăşel, dar acum trebuie să facem noi”, a declarat Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218