REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sarcinile trasate de Viorica Dăncilă lui Tudorel Toader în scandalul legii recursului compensatoriu - Analize, evaluări și propuneri până luni

Sarcinile trasate de Viorica Dăncilă lui Tudorel Toader în scandalul legii recursului compensatoriu - Analize, evaluări și propuneri până luni

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:40 403

Tudorel Toader

Ministrul Justitiei a anuntat, marti, ca in urma întâlnirii cu premierul a stabilit realizarea unei analize a datelor privind beneficiarii recursului compensatoriu. Luni, Tudorel Toader îi va prezenta Vioricăi Dăncilă rezultatele si propunerile.

"În zilele urmatore vom face o analiza generala a dinamicii fenomenului infractional, vom face o noua evaluare a datelor statistice oferite de ANP privind beneficiari prevederilor Legii recursului compensatoriu. Vom analiza cauzalitatea, structura, consecintele faptelor comise de benefiaciarii legii. Luni dimineata vom avea o intrevedere cu dna prim-mininistru, ii voi prezenta rezultatele acestei evaluari, propuneri legislative si non-legislative care pot fi luate. Dupa discutia cu domnia sa va voi comunica masurile pe care le vom decide a fi luate", a declarat Tudorel Toader.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste pensia doar la televizor si le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de televiziunile celor mai mari infractori si condamnati penali securistul turnator voiculescu latrina 3 si penalul Ghita cu guita tv. Replica si ea sustine la greu PSD.
3
0
Zabalosul de Toader nu se potoleste . Dar daca tot are chef de vorba, mai bine ne explica cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor. Nu mai bine ne explica cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
8
0
Vezi ca ma-ta este pe centura si nu mai face fata la atatea oraluri! Du-te si ajut-o, cacat avortat!
11
0
care vrea sa crape ma-sa in chinuri , dar inainte sa-i dam la muie , o ultima placere de a ei . Futu-ti gura ma-tii de nerealizat , sarac si jegos sa crapi ! sa ne pisam pe tine in loc de dus , jegoaule !
2
12
In psd au venit si conduc acum toate gunoaiele adunate din toate partidele. PRM-olguta vasilescu & codrin stefanescu, PDL-liviu DRACnea..etc..etc..Ca o furtuna care a ridicat pe sus toate GUNOAIELE. Oamenii grei, asezati, au ramas jos, jos de tot si s-au urcat pitecantropii astia pe ei, dar si pe noi toti! Cu complicitatea CCR, CNA si mintea diabolica a menestrelului de la justitie tontonel toader ne fac praf! Incaleca HOTII tara, ne scot din UE si lumea civilizata daca nu ne trezim la timp sa dam cu ei de pamant.
12
2
Muie psd-alde!!!!! Sper sa crapati in chinuri toti cei care va bateti joc de tara si de romani!!!
17
2
@alt pensionar oltean : Muie tie cu cacatul pensionarului de sub tine ! Muie si de la mine cu cacat. Muie bubosul gargamel, muie dragnea, muie pesede !!!
17
4
VOR SA NE DEA LA M...E?Aducand pe strada hoti,criminali,borfasi idioti sa se stranga mana-n-mana si pe strada sa ne-o puna dar ei stau in LOJA toti Dancila si copii Idioti sa se ne arate impreuna ca e viata,voie buna,cand tarani ne comportam si nimic nu respectam!Doar pe LIVIU IL SCAPAM chiar daca sacrificam bietul popor roman ca pe Porcul de Craciun cu mult inainte de Ajun.PSD partid Sarac nu la Bani la Duh la Sfat ca esti pui de comunism plin de fala si activism mult prea mult pe nepotism
17
2
in loc slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, toader face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei PSD-ALDE. Toader "a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii. El e principalul arhitect al demolarii fragilei justitii in Romania. Acum semnalul este: Liber la furat pentru PSD si Alde. Fara slugile de la CCR Tudorica nu ar fi contat si ca orice papitoi tot pe limba lui va disparea , acest universitar ,avocat , notar si venetian , all in one , adica un nimic din fiecare.
18
3
Ce o sa faca?; va metamorfoza totul, ca sa iasa PSD basma curata.
16
1
Rudotele sper sa te prinda criminalii si violatorii pe care i-ai eliberat!!!
18
1
@pensionar bai jigodie ordinara,minti de ingheata apele,bai propagandist jegos stim si noi sa citim,asa ca mars in plm si mai scuteste-ne cu labareniile astea de comentarii care dezinformeaza cititorii ,bai comunistule acum mananci cacat de dreapta?
3
18
dle nu iti este rusine sa minti- la varsta dle, esti om matur, in toata firea- cum sa afirmi de criminalul ce a ucis acel tanar nu a fost eliberat conform acestui proiect initiat de tehnocrati si MODIFICAT, DUPA POFTELE SI DORINTELE PUSCARIASULUI DRAKNEA, DE TINE- criminalul a iesit conform programului tau compensator, am vazut documentul trimis de tribunalul respectiv. Nu iti este rusine sa minti, chiar ne crezi prosti pe toti?, in primul rand nu te respecti pe tine ca om
18
4
ha,ha,ha !cum se intoarce bumerangul ,au vrut sa puna in carca pesedeului recursul in anulare si s-a invartit si s-a invartit si pe penelepre, usere si pe ciolanis in gura i-a nimerit!
3
20

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920